synchu Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 @Anger Не. Не е толкова як. Като моделинг от ГТ-6 сигур ше е по-як...(в някои модели - чистите на Боса са недостижими хехехе). От бъдещия ГТ-8 едва ли... @edge да пуснеш саунд-семпълс. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Тоя Line 6 го прегхвалихте бе. Толкова ли е як? А колко струва? И по як ли е от оня Boss GT 6 май беше дето беше другия фаворит? Boss GT 6 - 370 pounds Line 6 xtLive - 399 pounds pound -> lev ~1:2.80 Цитирай
bulby Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 1120лв ?!? Гадни британци, егати и скъпчиите са ! В САЩ PODxt Live е 400 долара = 600 лева в момента. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 И защо да сме ги прехвалили LIne 6? На мен не ми плащата за реклама от Line 6,a аз има плащам да използвам продуктите им! Ако имаш шанса да се докоснеш до нещо тяхно(Амп,ефект,китара) ще разбереш за какво става въпрос.Защо ти е Маршал ,като може да имаш и 0ще 15 различни усилвателя + него в едно?! Цитирай
AXE Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Аз не съм го казал като нещо лошо. Ма щото доста положителни изказвания чувам за него. Някой ден може и аз да си зема такъв. А като казваш тяхно (сега ще се изложа ма карай :green: ) коя е фирмата? А звука му предполагам е яко Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 M Line 6 sa super ako iskash vsqkakav zvuk. Naprimer kitarata Variax ili tam kakto se kazvashe vadi mnogo gotino zvuka na vseki poznat model kitara. Vyprosa e 4e zvu4i dosta "digitalno" osven ako nqmash oshte dosta igra4ki za da naparvish zvuka po istinski. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Ето го,още топъл.... Line 6 POD xT Live @АХЕ - Line 6 e марката,а POD xT LIve e модела. Цитирай
synchu Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 честито :P аде поствай семпли ? Rectifier модела? Солдано? Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 честито :P аде поствай семпли ? Rectifier модела? Солдано? Хех, Мерси Още не мога да сваря да го изуча.Имам го от няма и 2 часа! Досега си играх да изпробвам пресет-ите.Има още време докато го науча кое как става.Машината е убийствена,а как тежи - не е истина!Солиден метал! :wow: Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Qko ludnica si e toa procesora z po princip nai si obi4am da mi e pod ryka (pod krak) bluesdrivera sas kubeto samo ama sega imam edin procesor vkyshti na Digitech i ne mogada se otkysna 4estito Edgecrusher Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Като стана въпрос за Variax китарите,на самия процесор има специален вход за такава китара и отделни екстри пак за нея.За всеки собственик на това чудо има 18 готови ефекта за даунлоудване от сайта на Line6+спец. софтуер за запис.Аз попрочетой малко ревюта по спец.списанията...общо взето мненията са че това е уникален по същноста си процесор(ПОД),който включва в себе си всички най-добри идеи и разработки на Line6 до момента и при това на много достъпна цена за класата си. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 честито :P аде поствай семпли ? Rectifier модела? Солдано? Кофти е ,ама всъщност nямам къде да поствам семпли.Ще гледам да запиша нещо с него като цяла песен и да го постна в www.music.download.com Тъкмо да се види че почти няма да има разлика с V-amp 2 Цитирай
ELVIS Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 edgecrusher, я верно направи едно подробно сравнение между POD-a и V-amp 2. Ще бъде много полезно, тъй като V-amp 2 с ниската си цена изкушава много хора, включително и мен. Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Ave imam V-amp ,ama ne mi se smenq s POD ,che nqma pari i za nego.Kaji golqma li e razlikata mejdu dvata. Цитирай
Recommended Posts