synchu Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Boss GT6 Guitar Multiple Effects Processor ? This is IT. :guitar: Цитирай
bulby Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Страхотен ! Той, всъщност, е най-използваният процесор в САЩ. Можеш да свириш абсолютно всякакви стилове с него. В магазин Про-Мюзик има един такъв за около 900 и нещо лева. Цената е сравнително добра, ако ти донесат такъв от САЩ ще ти излезне малко по-евтин. Иначе ако ти трябва нещо по евтино - и аз като колегата Memphistopheles гласувам за Digitech ! Имам RP100 и има прекрасни акустични симулации, reverb и delay - също. Единственото място (според мен), където се дъни е, че като използваш High Gain и особено Dual Rectifier амп-симулации и слагаш повечко gain, цялата работа става шумна и трябва да използваш солидно noise gate-а (който е добър, между другото), а това леко ти орязва тона. Ако няма да свириш "див метъл" (блек/дет/траш, за хеви си е ОК), нещо от RP серията на Digitech ще ти свърши прекрасна работа. Нов RP300A с експрешън педал е към 420лв във Фактор... Цитирай
synchu Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Mdam, другия вариант е да почакаш за GT-8, който вече е представен на японската страница на Roland Третия вариант е - в момента се чудя да си продам ли моя GT-6 или да не си го продам.... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Всичко зависи от това какъв саунд търсиш! Всяка марка си има + и - , но едва когато се запознаеш добре с процесора си, можеш да кажеш дали ти дава необходимите възможности или не. Тогава обаче най-често е късно за размисляне Цитирай
jFog Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Тука с двете ръце гласувам за X V-Amp за парите които струва притежава невероятна мощ!!! http://www.behringer.com/X-V-AMP/index.cfm?lang=ENG Цитирай
jFog Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Mdam, другия вариант е да почакаш за GT-8, който вече е представен на японската страница на Roland Охо-о-о-о-о-о-о-о японски знаем да четем и пишем ;) я дай линка да почетем малко картинки, щото аз не го владея още признавам си Цитирай
synchu Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 http://www.roland.co.jp/products/boss/GT-8.html Babelfish my man, babelfish (остра забележка за непознаване на Пътеводителя ) http://babelfish.altavista.com Изкарва "почти" смислен превод. Цитирай
Valdemar Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 Такаааа, та значи аз съм с едно проФесорче на DigiTech, което не може да гони големите и скъпи батковци /нито по цена, нито по вдигане на шум/ - модел RP80 - без много екстри, готови АМР симулатори, дръм машина и всички останали стандартни корекцийки. Лично на мен това ми стига както за домашно свирене, така и за чист и необработен звук при запис - много мек и приятен звук. То въпроса е каква музика искаш да свириш и тогава разликите са огромни. Зуума е по принцип за доста по- тежка музика /според мен дори пресилен и преиздут саунд на дистърите/, а пък КОРГ- четата са ми достадървени като звучене, ама това си е въпрос на лични предпочитания ))) Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 С процесор не можеш да изкараш хубав, чист, СУРОВ звук!!! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 С процесор не можеш да изкараш хубав, чист, СУРОВ звук!!! добре казано! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 С процесор не можеш да изкараш хубав, чист, СУРОВ звук!!! Друг път! бъзик бе Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Aз имам Behringer V-amp 2.Колкото и да се мусят някои хора,аз съм много доволен като за домашна употреба и домашни записи е просто неоценим.А и не само това...убеден съм че ще върши работа и на сцена при непрофесионалните музиканти. Иначе в момента си очаквам ей това животинче,кат'ша съм гъзар.... Цитирай
AXE Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Тоя Line 6 го прегхвалихте бе. Толкова ли е як? А колко струва? И по як ли е от оня Boss GT 6 май беше дето беше другия фаворит? Цитирай
Recommended Posts