black_waltz Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 свиренето с пръстите на дясната ръка ми е страшно зле downpicking-а както го нарече AXE също не ми е един от най-добрите суиипа и алтернейта горе долу стават по-сложните тейпинги също ми морят много сериозно(стринг скипинг арпежи с тейпинг, на Майк Ромео психариите) и чувството за ритъм, то май най-много ми куца Това са според мен най-слабите ми страни... но работим по отстраняването им :guitar: Цитирай
npace Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 еми това което най-много ми куца е заглушаването при свиренето на скали Цитирай
Sieger Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Ми попринцип всички ми куцат, но с много отработване на даден пасаж ги докарвам. За мен най-трудното е бързото преминаване от примерно sweep и веднага някъде някой лик в напълно различна позиция Иначе sweep с тапинг ми е ад! <както и суиип със слайдове> Цитирай
kazimbutt Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 На мене ми е трудно да свиря с перце. То не че съм опитвал много де, ама все пак... Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 на мен най ми куца(с двата крака)свиренето на китара. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 tapping а много искам да мога(не че на кухарка звучи добре де) свирене над 12 прагче(тия натам са вече въхру тялото на китарата и трябва да си извадя палеца изпод грифа и губя стабилност) свирене без перце-абсурд!(не мислех че ми трябва докато не се опитах да изсвиря scar tissue и rainbow eyes) баре на 1-во прагче не мога да го задържа и това си е...особено 5 и 6 струна(искам да кажа най дебелите) акорди близо до тялото на кухарката също, много е широк грифа и струните са много високо е тва също не мога да го направя безс зверско усилие -------- ----5 ----5 ----5 ----3(!) ----- баси нечовешките акорди са от тоя тип за хора с къси пръсти е тва също не мога да го направя -----10-----9-------- -------------------10 -----10-----8-----10 тва трябва за секунда две да се направи тва дето бичиш на една струна супер бързо и то засега, но усещам че с времето ще го промога. солото на Sultans of swings е около 12 прагче а там са много нависоко струните и така се оправдавам че не мога да го изсвиря, освен че е много бързо а тва arpeggios, sweeping тия термини не знам кво означават ама и тях не ги мога. Цитирай
Icarus Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Нищо не мо'а направя, само бича квинти и кварти тука.. Цитирай
Kelly Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 (Редактирано) ми техниката на дясната ръка нещо ми понакуцва......за бързината става дума.....защото все пак целия ритъм идва от дясната ръка. Иначе сигурно доста неща ми куцат Редактирано Юни 6, 2006 от Jolene Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Еми от това, което съм пробвал до сега най ми куца...sweep-picking-ът Малките арпежи на по 3-4 струни някак ги оправям, стига да не са много "разбъркани", от там нататък много издъхвам Работя по въпроса де... Цитирай
Bear Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 (Редактирано) sweep picking и по принцип не мога да свикна да свиря с перце. Редактирано Юни 6, 2006 от Bear Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 я некой да обясни на кое викате sweeppiking---down piking и тея работи аз никога не съм одил на уроци--и никви термини не знам--ма 100% мога да ги свиря може ли да помоля някой да ми напише таб--на някой апреж дет разправяте че ви затруднява например Цитирай
LOE Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 аз никога не съм одил на уроци--и никви термини не знам--ма 100% мога да ги свиря Дай да те чуем де, тук всички горят от любопитство.... Инъче и на мен не ми се отдава много sweep piking-а, ама то се очаква да е така при условие че не съм го упражнявал, ако е на съседни струни и не са повече от 4 няма проблеми, ама тия с прескачането... Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 аз никога не съм одил на уроци--и никви термини не знам--ма 100% мога да ги свиря всеки би следвало да си има някакви тех.проблеми/поне аз си имам много/ между другото какво точно е даун пикинг наистина-с перото само надолу ли Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 (Редактирано) аз никога не съм одил на уроци--и никви термини не знам--ма 100% мога да ги свиря Дай да те чуем де, тук всички горят от любопитство.... Инъче и на мен не ми се отдава много sweep piking-а, ама то се очаква да е така при условие че не съм го упражнявал, ако е на съседни струни и не са повече от 4 няма проблеми, ама тия с прескачането... нъл знаиш - Малмстиин не свирел без пари .....щот не може Редактирано Юни 7, 2006 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts