Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Интересно е, че Юзбаши почти успява да внуши искреното си желание да доведе Юрая, и как на кмета не му пука за рока :godbless:

Най-веселото е, че преди две години срещнах норвежкия аналог на Юзбаши- около 60 годишен мъж със същото сериозно изражение, който щом разбра, че съм музикант от България, веднага ми сподели, че иска да организира турне на Ролинг Стоунс в няколко града на Норвегия и в София. При това ми обеща щедро да възложи на мен кетъринга на софийския концерт на Стоунс :godbless: След около час, когато усети явната ми незаинтересованост към организацията на турнето, ми предложи да открием двамата заедно магазин за сьомга в София :godbless: Понеже и бизнесът със сьомга не предизвика особен интерес у мен, човекът ми предложи да ме уреди да си купя акции от една корабна компания, защото по думите му "скоро тези акции ще скочат нагоре" :godbless:

През целия разговор изражението и жестовете му бяха същите като на Юзбашията в канал3.

Всъщност този тип хора са описани в световната класика от великите Илф и Петров в образа на великия комбинатор Остап Бендер.

• Like 2
Отговорено

Абе съд ... друг път.. На един конкурс мис мокра фланелка Юса не плати хонорарите на миските .. е да ама мутрафоните дойдоха и си го хванаха под мишница и той така леекичко плати .. Като опре ножа до кокал, има винаги скътан некой лев, с който да се измъкне.. Разчита на това да не се занимават с него за някави си 2-3-4000 лева..   Има и пресни истории за него( в Русе), ама за тях в някой друг пост...

Отговорено

В Русе си имаме друг Иван Лазаров - уфолог (учтивото название на откачалник), дето беше "видял" в бъдещето, че на нащо летище щяло да каца НЛО, та беше заблудил една камара себеподобни да се съберат там да посрещат "иностранците"

Отговорено

Аз имах в предвид че там в един клуб с някакъв трибют на Пърпъл, Юса се е изявил жестоко ....

Отговорено

Не съм бил свидетел, но като му гледам интервютата и държанието, си представям... имам един такъв познат също музикант и пишман-тарикат :D

• 2 months later...
Отговорено

Хаха, Таф-туф, таф-туф - заклевам се, като прочетох това и колата ми излезе през носа. :godbless:

Отговорено

Хаха, Таф-туф, таф-туф - заклевам се, като прочетох това и колата ми излезе през носа. :godbless:

И забележи..."отковавам яко до края" :godbless:

Отговорено

Като го видях на онзи клип в мазето как "отковава" и направо щях да си разкова стола от смях :D :D :D Тоя верно и сам си вярва :X

Отговорено

Хахахаха само страната на чудесата не е завлекъл с едни 10 000 лева за анти спин кампания или насъществуващ концерт на Prety Maids.

Отговорено

Всъщност метнал съм грешната снимка, обаче не ми дава да едитна :)

6255429x.jpg

• Like 2
  • 11 months later...
Отговорено

Изпревари ме, тама и аз попаднах на него. Мисля, че коментарът е излишен. По-голямо падение от това трудно може да си представи човек. 

Отговорено

Тая Столична община да я ожалиш бе...само некакви паради и масови куРтурни мероприятия разглежда как да осигурява...Досега да  си бехме възпитали три поколения рок н рол-ъри, ако даваха повечеко пари за същински неща, които изграждат характер пред все по-трудното полово самоопределение...Тц, тц...люпим семки и жалим силно...

• Like 1
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.