johniebgood Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 Някой има ли връзка с певеца от последното видео?
Георги Тотев Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 има още много Gary Mure - Бре хубвото - хубаво, ама айде да не споменаваме лошото!
WashBurn97 Отговорено Юни 29, 2011 Отговорено Юни 29, 2011 Е да ама като краде - краде от мен! Свинята мазна ми открадна супер много неща от репетиционната и ги продаде! Освен всичко останало открадна барабаните на една песен! :evil: :evil: :evil: а ти какво направи? ебаси наглото парче дето е тоя... как така ще продава чуждо откраднато Еми той се покри! Веднъж го видях в една маршрутка (аз бях на спирката) и той като ме забеляза и се наведе! Направо се разцепих от смях! Много ми е забавен и доста глупав! Беше най-интересно на едно интервю по Канал 2001! Седи си Юзбаши и водещата го разпитва, а в публиката седи синът му! Водещата дава думата на малкия и го пита как се справя баща му като барабанист! Пичът се замисли и каза в ефир на баща си, че няма да е лошо да се понаучи малко да свири! Аз направо паднах от стола, а И.Л.-Юзбашията потъна в земята от срам! Глупав,но много хитър 1
Babyface Bob Отговорено Септември 9, 2011 Отговорено Септември 9, 2011 Отново здрасти, пичове. Бай Юз движи, ние - не. Каквото се случва тая година с него, ние не можем да се похвалим, че се случва с нас. Вярно е, че не сме на нивото му и имаме все пак чувство за себеуважение, но аз лично се замислям, че Юз мо'е и да мо'е да организира нещо читаво. Ето какво имам предвид : 1. Мездра Рок Фест, смешнотия, скучнотия, финансова пирамида и Ню Фейс ин йор фейс кайнда оф стъф се превърна в много як фест, в който музикантите получиха парите си, рекламата някаква имаше, особено на местно равнище, публиката се изкефи, техническото обезпечение, по думи на участници мои приятели, е било на едно примерно равнище! Ето малко снимки от FB профила на Радко Пърлев от RockaRolla : 2. Созопол Рок Фест 2011 Созопол и музикална агенция New Face Music Agency стартират "Sozopol Rock Fest 2011"... Рок фестивалът ще се проведе в два дни - 9 и 10 септември, и в него ще вземат участие пет български рок банди. Фестивалът се провежда за първи път, но община Созопол има амбиции да го направи традиционен, като идеята е да се дава сцена на българските рокаджии и да се подкрепят млади прохождащи групи....Групите, които поставят началото на новия созополски фестивал, са BG ROCK, ROCKA ROLLA, ERIDAN, BURN WITH ME и STARGAZER...BG ROCK са хедлайнерите на тазгодишният фестивал "Sozopol Rock Fest 2011".... Единственото, което мен лично ме дразни, е лансирането на откровено смешната банда на Юз. Но факт е, че 'Баши се отпуши и взе да прави нещо. И ако то търпи критика в много отношения, поне вече взе да се случва. Така че аз лично свалям засега пушката за дивеча и го гледам с интерес какво ще измисли. Все пак пушката си виси на рамо де - то свинята лебед не става! 1
Hillbilly Отговорено Септември 9, 2011 Отговорено Септември 9, 2011 (Редактирано) Бе не знам сега с кой свирят БГ рок,но преди месец търсеха вокал и оше една китара,Тони басиста го познавам от поне 20 г,та един приятел вокал идва с оферта - айде да свириме ,ше има участия,ама като ми тръсна листа с кавъри и със "Смок на дървото" начело се отказах,чак толкова банални парчета вече не трябва да се свирят,освен ако не е трибют на Пърпъл примерно. Ама е добра новина,че не менти групите с парите.. Редактирано Септември 9, 2011 от Hillbilly
Slacoth Отговорено Септември 17, 2011 Отговорено Септември 17, 2011 Познайте има ли бирфест с групи във Враца на 16 и 17 септември? Жокер - организатор е Юзбаши.
Mephistofel Отговорено Април 4, 2013 Отговорено Април 4, 2013 Някой да не си помисли, че този сериал е приключил? Епизод 2478:http://katehizis.com/news/shNews.php?id=24262 1
Caprycorn Отговорено Април 4, 2013 Отговорено Април 4, 2013 Единствената ми среща с Юзбашията беше на паркинга пред ЦУМ, където ме помоли да му дам ток, че БМВ-то не палеше. Но мой приятел, с когото свирехме в една група преди десетина години, буквално колекционираше забавни случки около този барабанист. Ще си позволя да разкажа една от тях. Репетират БГ Рок, а Юзбашията свири всички парчета по щимове, демек свири по ноти. Но въпросните щимове не се показват на останалите от групата. И така дълго време музикантите са убедени, че барабанистът им свири по ноти, докато един ден, един от въпросните щимове пада на земята и какво мислите, че пише в щима? Заглавието на парчето и отдолу с текст- "ТАФ ТУФ ТАФ ТУФ, БРЕЙК, И ОТКОВАВАМ ЯКО ДО КРАЯ" 10
temerut Отговорено Април 5, 2013 Отговорено Април 5, 2013 тоя нема спирка колко народ прееба и още никой не му е строшил тъпата тиква
Hillbilly Отговорено Април 5, 2013 Отговорено Април 5, 2013 Тоя не е виновен,бе,баце,въпроса е кой се връзва,като изчезнат балъците тарикатите ще измрат от глад..,а цялата простотия си се върти от двайсетина години и доста хора предпочитат да си свирят с къщи с компа,вместо да свирят без заплащане по заведения,дето некъв шопар ти дъвче пАржолка под носа и те гледа кат че си чистач на кенеф,щото не му свириш като касетофон Металика.. 4
temerut Отговорено Април 5, 2013 Отговорено Април 5, 2013 За съжаление си прав винаги има кой да се нагъзи само за да свири на сцена би изтърпял какво ли не
Mephistofel Отговорено Април 10, 2013 Отговорено Април 10, 2013 http://katehizis.com/news/shNews.php?id=24335& 1
Recommended Posts