Jump to content
Българският форум за музиканти

Субтитри за уроците на Петручи


Recommended Posts

Става дума за John Petrucci - Rock Discipline трябват ми субтитри на английски за предпочитане иначе и с френски и немски ще се оправя :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам за съжаление, но от чисто любопитство - за какво ти е? В смисъл, че честно казано - не казва нищо особено :Piano: В смисъл има интересни споделени мисли, но важните неща са показани, а не казани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами хич да не е обяснява кое как а като съм скаран с английския.. Като е написано е друго може да се преведе готов съм да ги преведа за това става въпрос или да ги дам на приятел да ги преведе. Другото което е после ще ги пусна тук във Форума мисля че ще е полезно за всички :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Научи го, де. Докога ще се оправдаваме, че не знаем английски или ни куца и няма материали за някои МНОГО специфични неща на БГ? Гледай го много пъти - помага! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами хич да не е обяснява кое как а като съм скаран с английския.. Като е написано е друго може да се преведе готов съм да ги преведа за това става въпрос или да ги дам на приятел да ги преведе. Другото което е после ще ги пусна тук във Форума мисля че ще е полезно за всички :)

Разбрах те. Честно казано не обяснява много съществени неща в интерес на истината, но е разбира се е интересно да се чуят разни коментари от чисто клюкарска гледна точак дори :punk_guitar:

Единствената възможност (освен някой да ги направи субтитрите, което си е сериозна задача) е в новите DVD издания да има субтитри. Тук някой колега трябва да каже, който ги притежава на DVD. Аз за съжаление го нямам ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.