Fender_str Публикувано Март 16, 2008 Публикувано Март 16, 2008 Става дума за John Petrucci - Rock Discipline трябват ми субтитри на английски за предпочитане иначе и с френски и немски ще се оправя Цитирай
synchu Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Нямам за съжаление, но от чисто любопитство - за какво ти е? В смисъл, че честно казано - не казва нищо особено В смисъл има интересни споделени мисли, но важните неща са показани, а не казани. Цитирай
Fender_str Отговорено Март 17, 2008 Автор Отговорено Март 17, 2008 Ами хич да не е обяснява кое как а като съм скаран с английския.. Като е написано е друго може да се преведе готов съм да ги преведа за това става въпрос или да ги дам на приятел да ги преведе. Другото което е после ще ги пусна тук във Форума мисля че ще е полезно за всички Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Научи го, де. Докога ще се оправдаваме, че не знаем английски или ни куца и няма материали за някои МНОГО специфични неща на БГ? Гледай го много пъти - помага! Цитирай
synchu Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Ами хич да не е обяснява кое как а като съм скаран с английския.. Като е написано е друго може да се преведе готов съм да ги преведа за това става въпрос или да ги дам на приятел да ги преведе. Другото което е после ще ги пусна тук във Форума мисля че ще е полезно за всички Разбрах те. Честно казано не обяснява много съществени неща в интерес на истината, но е разбира се е интересно да се чуят разни коментари от чисто клюкарска гледна точак дори Единствената възможност (освен някой да ги направи субтитрите, което си е сериозна задача) е в новите DVD издания да има субтитри. Тук някой колега трябва да каже, който ги притежава на DVD. Аз за съжаление го нямам ... Цитирай
Recommended Posts