stratevcaster2 Публикувано Март 13, 2008 Публикувано Март 13, 2008 (Редактирано) ето го и семпъла http://media.putfile.com/yany--seek-and-destroy ПЪРВИЯТ МИ СЕМПЪЛ , това е защото дълго време не можах да си свържа каквото и да билоо към компа . ползвам squier + crate amp high gain . SEEK AND DESTROY Редактирано Март 13, 2008 от stratevcaster2
PRINCE OF THE DARKNESS Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 (Редактирано) Браво.Продължавай така. Редактирано Март 13, 2008 от PRINCE OF THE DARKNESS
Slide Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Много ти е изпържен дисторжъна. След малко и аз ще постна някой семпъл на Seek & Destroy.
stratevcaster2 Отговорено Март 14, 2008 Автор Отговорено Март 14, 2008 мм да има нещо такова , това си диста от самия амп само че минава през компа и го прави адски странен
ultramega Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 (Редактирано) Звукът ти е меко казано зле... Не се обиждай. Пробвай с някое процесорче ако ще правиш записи с компютъра или разцъкай подходящия софтуер, ако не ти се намира процесор.Със софт симулации е горе долу същото като с процесор ,че дори и по добре в някой случаи(когато процесорът е от евтините) Иначе за запис на кубето се използва микрофон обикновенно, но е доста сложна работада се запише реалния звук и да се избегнат нежелани ревербации от помещението, а и не става с какво да е кубе и скакъв да е микрофон. Редактирано Март 14, 2008 от ultramega
stratevcaster2 Отговорено Март 14, 2008 Автор Отговорено Март 14, 2008 мерси , ще го взема впредвид , но ми е слава картата за записи на софт
Slide Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 (Редактирано) мерси , ще го взема впредвид , но ми е слава картата за записи на софт Намери си някой VST Host. Като за начало почни с Reaper или Cantabile. По-лесни са за работа, отколкото програми като Cubase, да кажем. След това си дръпни Simple Guitar Combo или пък Studio Devil. Два много готини софтуерни ампа. Няма и да ти товарят толкова много, колкото Guitar Rig или Amplitube, а по звук не отстъпват, просто екстрите са по-малко. :-) Препоръчвам ти и FA3. Много готини симуалции има, ама аз лично имам проблем със свиренето в реално време с нея... ПП: Щях да поствам записи и аз, ама кабела на китарата сдаде багажа, а на никой не му е до запояване в петък вечер. Редактирано Март 14, 2008 от Slide
stratevcaster2 Отговорено Март 15, 2008 Автор Отговорено Март 15, 2008 ще ги погледна , а това са си амп симулации , а не студио за преравотка нали ?
edgecrusher Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 ето го и семпъла http://media.putfile.com/yany--seek-and-destroy ПЪРВИЯТ МИ СЕМПЪЛ , това е защото дълго време не можах да си свържа каквото и да билоо към компа . ползвам squier + crate amp high gain . SEEK AND DESTROY ...Или барабар Петко с мъжете! Не се заяждам, но наистина не разбрах семпли на какво показваш, на това че не можеш да свириш или че не можеш да докараш звук?
Recommended Posts