vurbito Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Едно само не мога да разбера. "Каква е тази мания по 6 струнните басове?!?" На мен само 4 струни си ми стигат. Евентуално 5 Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Едно само не мога да разбера. "Каква е тази мания по 6 струнните басове?!?" На мен само 4 струни си ми стигат. Евентуално 5 Ами ето, задаваш въпрос и сам си отговаряш..какво очакваш да ти кажат другите?! Цитирай
vurbito Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Само ме трясна темата. Всеки втори бас е 6 струнен Цитирай
johniebgood Отговорено Март 4, 2008 Автор Отговорено Март 4, 2008 Аз мисля , че 5 струнният бас е задължителен , в наши дни , а 6 струнният е по- скоро , ако имаш афинитет към солиране . И все пак ,кой както намери за добре . Цитирай
Metalix Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Едно само не мога да разбера. "Каква е тази мания по 6 струнните басове?!?" На мен само 4 струни си ми стигат. Евентуално 5 'Щото е по-гъзарско, що. Цитирай
Demiurg Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Едно само не мога да разбера. "Каква е тази мания по 6 струнните басове?!?" На мен само 4 струни си ми стигат. Евентуално 5 'Щото е по-гъзарско, що. Да речем, че ни е писнало от некадърни китаристи, а ??? :surprise: Майтапа настрана, ама видиш Rudibass как вади душицата на 7-струнния Gonklin, ще разбереш... Цитирай
chobbi Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Ами,и аз ще се включа с един Ibanez 2365B http://www.picvalley.net/v.php?p=u/378/94351_847.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/378/94352_864.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/378/94353_876.JPG Цитирай
KAE Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 (Редактирано) Айде сред махагона да посадим и клен: SR905 Красотата си личи и от грозните снимки Редактирано Март 4, 2008 от Калата Цитирай
johniebgood Отговорено Март 4, 2008 Автор Отговорено Март 4, 2008 Брей , не знаех , че има толкова Ibanez фенове ! Че ние можем партия да основем и властта да вземем Цитирай
preIbanez Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 ...и това сте само басистите...заедно с нас китаристите може да основем световна империя... ...а мен ме бройте сред най-големите фенове на басовете Ибанез...за китарите съм още по-голям...едно време като бяха докарали във Фактора един саундгиър и периодично наминавах сано за да си го гледкам и да се облизвам...после не щеш ли го закупи същия бас басиста на бившата ми група...лошото е че бас Ибанез притежавам само в мечтите си засега...имам акции в един Винтидж дето много прилича на саундгиър...ама не е същото...все пак ме бройте в клуба и мен... Цитирай
Bay Emo Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Хайде и аз да се включа в клуба За сега само с един Musician MC 924, същият като на Vlado M, но е '82г. А до десетина дни ще дойде и внучето му SR 506. Цитирай
assoass Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 (Редактирано) Това е и моята К5-ца. Басът е много як, няма как, нали е сигничър Обаче кфо да кажа - потенциометрите ми сдават багажа, скоро ще взема да ги попръскам с некъф спрей, дай боже да има резултат. Редактирано Март 5, 2008 от assoass Цитирай
fracture Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Бройте и мене в клуба, имам Ibanez205BK и не бих го заменил за друг, нищо че е от евтината серия - е сменил съм му адаптерите с Villex Цитирай
johniebgood Отговорено Март 5, 2008 Автор Отговорено Март 5, 2008 @ assoass , ако не стане с "дезодоранта" , предлагам потенциометри от моя , стига да стават . Цитирай
KAE Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Пичове, трябва да се сберем и да ги премерим на живо. Някой има ли предложения за терен? Цитирай
Recommended Posts