ultramega Публикувано Февруари 29, 2008 Публикувано Февруари 29, 2008 По принцип съм фен съвсем други неща(Фънк, рок, блус, джаз), но отвреме навреме изпитвам неистово желание за МетЪл Парчето е отворено за всички желаещи да участват, кой с квото му кефне. Има и местенце за соло , което ме домързя да запиша, но съвсем скоро ще го съчиня и него Cuting-Heas-Saw пп. Заглавието не знам дали е граматически правилно но би трябвало да означава нещо от рода на: Трион, режещ глави Цитирай
vader Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 правилно е cutting head saw.ше стане парчето само малко да намалиш тоя бас Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Много добро! Само гадния EZdrummer го загрозява. С вокали и друг соло-барабан ще стане супер! Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Кефят ме разчупените ритми на барабаните в това парче! Иначе алтернативен вариант за заглавие е CUT-THROAT също. Цитирай
baitanas Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 ultramega, много яко, браво, все повече задобряваш... Цитирай
ultramega Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 Радвам се че ви е допаднало.... Правено изцяло и само за кеф , ей така между другото. Има много неща за изглаждане . Може би го качих в не особено завършен вид, но точно за това приканвам всички , които имат желание да допълват. При евентуален интерес ще предоставя тракове и мидита Цитирай
fluti Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 (Редактирано) Всъщност head-cutting saw е най-правилно Иначе - реже глави, евала! Редактирано Март 4, 2008 от fluti Цитирай
synchu Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Никъв 'жаз - само металургия Някой няма ли да изпее нещо отгоре, а? Много добро! Само гадния EZdrummer го загрозява. С вокали и друг соло-барабан ще стане супер! Не е толко гаден бре - само соло барабана на DFH -то е отчайващо разпознаваем от километри и луеко гаден. От стандард рок кита като че ли повече ми харесва. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 При евентуален интерес ще предоставя тракове и мидита Между другото това парче стилово е идеално за Меса Буги Марк4, та ако запишеш DI тракове, с удоволствие ще се пробвам да ги реампна през моя някой уикенд. Мисля че резултатът ще е впечатляващ. Парчето ти е супер яко и мисля че ще е жалко да потъне в забвение с тази не толкова добра продукция. Не е толко гаден бре - само соло барабана на DFH -то е отчайващо разпознаваем от километри и луеко гаден. От стандард рок кита като че ли повече ми харесва. Тъй де, аз точно това имам предвид.. Цитирай
ultramega Отговорено Март 4, 2008 Автор Отговорено Март 4, 2008 Ако под DI тракове имаш в предвид , китарта ми да минава през DI Box , Ще трябва да записвам наново наистина, което не е проблем де. Имам едно такова устройство ама не го ползвам , щото така и не открих съществени разлики със или без него, освен че има един 4х12 симулатор. Барабаните сега ще ги разцъкам и със Рок кита на ЕЗ и по специално Снеъра и ако е добър резултата след малко качвам Цитирай
ultramega Отговорено Март 4, 2008 Автор Отговорено Март 4, 2008 .... около 30 минути по късно.... Еми според мене стана в пъти по добре. Махнах Соло барабана от ДФХ и го замених с този от Рок сета. А и касата също я смених. Тази от ДФХ ми се чуваше доста картонена. Сега паснаха нещата много повече. Железарията си я оставих както си беше щото от рок кита не звъни така хубаво. Соло все още няма. Тука има много по сръчни и бързи о че и по- смели от мене Айде едно соло да врътне някой, че да не мажа аз И вокал Също да не се стеснява.... head-cutting-saw Dylan_101мерси за отзивчивостта. обясни ми, какво точно ти трябва за да ми оправиш звука на китарите и къде да ти го пратя? ПП. Бях писал че съм фен на джаза(в никакъв случай изпълнител, много съм зле с джаз импровизацията) за да се оправдая че не разбирам много много от метЪл. Квот съм слушал като младеж- тийнейджър(т.е. преди 10-15 години), туй ми останало в главата. Цитирай
izhvurlen Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Чудесно е браво Пробвай и джаз може пък и да се получи Цитирай
Recommended Posts