DeadWing Публикувано Февруари 11, 2008 Публикувано Февруари 11, 2008 И какво мислите вие за марката. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 еми има теми за иамаха , но все пак марката лично на мен не ми харесва ! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Ямаха Какво не ти харесва по-точно, защото аз лично мисля, че са невероятно добри китари за парите, които струват. Много добре направени, с добра електроника. И ако за Виктор Смолски да речем Ямаха RGX420 е добра, не виждам защо и за други да не работи, но все пак всичко е въпрос на вкус нали така Аз лично смятам, че това е една от най-добрите китари в този ценови клас, да не кажа най-добрата (не говоря само в БГ). A за Mike Stern, Gambale & Ty Tabor signatures въобще да не говорим, Pacifica 812 също перфектен инструмент... Цитирай
keeper Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 С изключение на адаптрите в по-ниския ценови клас - нямам забележки. Не бих я сменил, бих си купил още една но няма да си продам Pacifica-та. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 да така е но явно на мен не ми допадат , звучат някак плоско Цитирай
synchu Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 (Редактирано) ^А на каква си свирил? Питам от чиста проба интерес? Нямам претенции да съм пробвал всички Редактирано Февруари 11, 2008 от synchu Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Здравейте! Притежавал съм няколко различни модела китари Ямаха, а в момента имам две китари на тази марка - Yamaha SLG100S и F310. И от двете съм доста доволен. Генерално за тази марка бих изказал ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ, че те предлагат едни доста оптимални варианти в нисък ценови клас (под 1000лв), и доста интересни решения в среден и висок клас, които на някой може да допаднат, на друг - не. Но това определено е марка, която е извоювала мястото си сред производителите на музикални инструменти. За разлика от доста други марки, които се предлагат по магазините в БГ. Поздрави, Петър Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Това за Victor Smolski не го знаех. И наистина на неговата страница си го пише, че даже е сниман с един RGX420. Като ползвател на RGX420-S мога да кажа, че по-добра китара за тези пари (под 1000лв нова) не се намира. Електрониката специално, от която се оплаквате толкова според мен е на много високо ниво и е напълно сравнима с DiMarzio и SD. Аз смених моите адаптери с EMGта и честно казано разликата е много минимална в полза на EMG. Имам предвид <10% подобрение в звука за хай-гейн драйв и около 60% влошаване на чистия звук. Не споменавам качеството на изработка, удобния гриф и истинската елша, от която е направено тялото. За мое голямо съжаление моделът вече не се произвежда, но предполагам и моделите в обращение не са лоши. ПП: Също много ми харесва Ymaha AES720 Махагоново тяло и адаптери DiMarzio Super3. Нека да е зле. Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 AES серията много ме кефат. Сега в раздел продажби се предлага една доста изгодно. Ty Tabor, който имаше и собствени сигничър модели на Ямаха, сега свири с AES. Цитирай
DeadWing Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 Скоро... http://www.musik-service.de/Guitar-Yamaha-...95740217en.aspx Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 http://www.promenademusic.co.uk/details.asp?sku=450 Yamaha Rgx420s продава ли се в България ? Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 ^ Доколкото знам, вече не се продава. Но можеш да питаш в Динакорд, дали не е останала някоя бройка. Цитирай
bony Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 да си кажа и аз,от няколко години имам yamaha-RGX 420s,-860лв и наистина за тези пари по качествена китара не можах да намеря тогава много добро качество на материали и изработка ,наистина единствения недостатък който намерих бе звука от адаптерите но те се сменят лесно но например ибанеците от същия ценови клас бяха доста по зле като цяло,макар че и аз тогава бях маниак по ибанеците Цитирай
synchu Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 (Редактирано) http://www.promenademusic.co.uk/details.asp?sku=450 Yamaha Rgx420s продава ли се в България ? Не се произвежда вече, както спомена Мизерник В Динакорд мисля, че не видях да има останала, доколкото погледнах последните няколко пъти, но знае ли човек. Има модел 520 (клик тук), но честно казано не знам каква е разликата. Иначе 420-ката е убиец мдам (вкл. и със сток адаптерите) Редактирано Февруари 11, 2008 от synchu Цитирай
Recommended Posts