RockoBG Публикувано Февруари 11, 2008 Публикувано Февруари 11, 2008 (Редактирано) B.A.R.S. - LFW Te тва ми е песента... Исках да я пооправя и тогава да я пусна, ама нещо ме засърбяха ръчинките. Прочее ще се препява... Аре който има да ми върща да заповяда... Само да споделя, че това е звука, това е стила, това е и маниера на нашата група и изобщо не ми пука, че вече не модерно... Но споделете мнение все пак Едит. Моля някой от модераторите да направи така, че абривиатурата на бандата да се случи с главни букви (Ъпъркейс) - ако позволява форума ъф корс Редактирано Февруари 11, 2008 от RockoBG Цитирай
sound_forge Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Мен лично тоя стил ме кефи,така че по парчето забележки няма.Струва ми се,че китарите искат още жега на жиците,ама това си е мое мнение(може да съм оглушал...).Иначе-БРАВО!!! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 (Редактирано) Роцк 'н' рол around the clock Много яко парче. Редактирано Февруари 11, 2008 от synchu Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Замириса си на квото трябва в тоя форум. He is bad, he is natonwide, he is ... ROKO. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Мноу сте яки, да ви е поздравено Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 А, дойдохме си на думата! Вокалът президент, останалите министър-председатели! А пък звукът е много здрав Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 (Редактирано) Яко парче и супер звук! :) На китариста за звука и свиренето! хмм те май са двама Редактирано Февруари 11, 2008 от Black Bird Цитирай
david nakov Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Уникално як звук, не знам какви са ви китарите и в какво са включени, но определено такъв класически рок звук рядко се чува из форума ! Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 Яко парче и супер звук! :) На китариста за звука и свиренето! хмм те май са двама Уникално як звук, не знам какви са ви китарите и в какво са включени, но определенотакъв класически рок звук рядко се чува из форума ! Митак, Китариста е Alrock от нашия форум, но благодарско, че ме нареди и мен при китарджиите ... Иначе звука е от китайски Лес Пол (около 90-та)и истински Уошбърн през Велвстейт.... Да не забравяме, че са записани с добри микрофони от грамотен човек - Пламен (с небезизвестната репетиционна) Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 Благодаря, на който се погрижи за Ъпъркейс-а. Не знам как но си се случи Сентенс кейс по дефолт. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Я! Това взе, че ме накефи. Не било модерно? Пука ви. Действайте така! Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Накефи ме - носи настроение! Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 (Редактирано) Това е най-якото рокерско парче, което съм чувал във форума. Ебем ти здравата жица! Силно аналогов олд скуул саунд - резачка е от всякъде. Лъха на хмел и големи цици от вси страни! Номер едно, респект! Редактирано Февруари 12, 2008 от the_gorer Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 Аа,яко 80-те рок,евала че аман от метъл тук .Малко на Гънс мяза,абе бравос,ще се радвам да поджемим.. Малко ми тънеят китарите,що с Велвстейт а не с твойто кубе?Лес-пол (наШте копия) къртят мивки с него ,знаеш. Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 14, 2008 Автор Отговорено Февруари 14, 2008 Е ми аз съм си с дедо ламби, само солото ми е велвстейд... Цитирай
Recommended Posts