Ивелин Публикувано Февруари 9, 2008 Share Публикувано Февруари 9, 2008 Това е бандата на баща ми Fool For Your Loving (Whitesnake) Highway Star (Deep Purple) Holy Diver (Dio) Ain't No Love In The Heart Of The City (Whitesnake) Stormbringer (Deep Purple) Enter Sandman (Metallica) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 хард рока ти е силата евала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Февруари 10, 2008 Share Отговорено Февруари 10, 2008 Татко ти много нахъсан! Здрав саунд са барнали старите кримки. Предполагам, че са записвани за демо или нещо от сорта, защото не ми звучат като лайв, хм? Най ми хареса Ain't No Love In The Heart Of The City. Защо ли си мисля, че и ти имаш пръст там, ха? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 11, 2008 Згащи ме! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 Недко Рулззззззз... Поздрави... Я издай състава Ако не е удобно може и на ЛС Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
david nakov Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 Ain't no love in the heart of city абсолютно ме изкърти !!! Между другото само на мен ли ми прави впечатление, че парчетата не са цели, което много ме ядоса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spongebob Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 Fool for your lovin' е моя фаворит Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 Eвала!И аз съм за fool for your lovin' Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 Фен съм !!!!! :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Парчетата са повече от добре, но това име .. звучи като Бутафория...сигурен съм че може да се измисли нещо по-подходящо. И да, откъсите са толкова изрични, че трудно би могло да се добие представа за бандата. Ако наистина искат да се представят пред евентуални клиенти, трябва да пуснат по-дълги откъси. Аз не би наел група от 45 секунден клип. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2008 (Редактирано) Роко, баце... Знам само Ясен от новата му формация Дригите пичове са на по около 20 години (средна възраст) Нали знаеш, че не се интересувам много от неговите начинания, по ред причини edgecrusher, Ха... аз до сега не съм срещал менаджери, които да слушат целите парчета от край до край! Дори напротив - пускат 2-3 парчета, придобиват представа и решават... Точно поради тази причина бандите на прослушвания правят "китки", за да не дотягат, а да покажат максимално много неща - като слушаш 3 парчета 30 мин. се изморяваш... Освен това менаджерите са слушали, слушали, че веднага преценяват кое става и кое не. А пък и не ми се качват целите парчета - бавен ми е нета Редактирано Февруари 12, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Роко, баце...Знам само Ясен от новата му формация Дригите пичове са на по около 20 години (средна възраст) Нали знаеш, че не се интересувам много от неговите начинания, по ред причини edgecrusher, Ха... аз до сега не съм срещал менаджери, които да слушат целите парчета от край до край! Дори напротив - пускат 2-3 парчета, придобиват представа и решават... Точно поради тази причина бандите на прослушвания правят "китки", за да не дотягат, а да покажат максимално много неща - като слушаш 3 парчета 30 мин. се изморяваш... Освен това менаджерите са слушали, слушали, че веднага преценяват кое става и кое не. А пък и не ми се качват целите парчета - бавен ми е нета Е,знам сега. Можещ музикант и по начина как си държи китарата/инструмента можеш да познаеш. Но аз не казах целите парчета ,а малко по -дълги откъси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Февруари 13, 2008 Share Отговорено Февруари 13, 2008 Това е бандата на баща ми Fool For Your Loving (Whitesnake) Highway Star (Deep Purple) Holy Diver (Dio) Ain't No Love In The Heart Of The City (Whitesnake) Stormbringer (Deep Purple) Enter Sandman (Metallica) Брех, много добре звучат!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Февруари 13, 2008 Share Отговорено Февруари 13, 2008 Да поздравиш баща си, е хубавото си е хубаво, две мнения няма. и себе си да поздравиш за Aint no love in the heart of the city babe babe babe babe babe babe babe итн. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 16, 2008 Благодаря ви пичове (от името на татко)! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts