Old_Shetarhand Публикувано Февруари 9, 2008 Публикувано Февруари 9, 2008 Онзи ден нещо се разговорихме с едно приятелче и стана въпрос как влиае алкохола на гласа....и как примерно виното стягало гласа....което не ми е ясно точно какво представлява......в смисъл че диапазона ти става по малък но по-лесно ловиш тоновете ли!? Отделно ми е интересно примерно уискито....рома.....бирата.....кое какво влиание има....любопитно ми е ! Цитирай
attyla_s Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 ..."Относно пеенето..., ПО точно как алкохола влиае!?" По-скоро лошо - както при шофирането! Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Всичко зависи как алкохола влияе на дадения човек, всеки човек носи различно на алкохол. Примерно при мен на 1 водка (голяма)малко ми се дига гласа , при смесване бира водка (което е редовното), вече намирам разлика в ниските, тоест при пияно положение взимам високи тонове, а ниските трудно. Общо зето всеки да знае колко да пие Цитирай
didon2deo Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 (Редактирано) Аз за бирата знам,че става гласа сипкав,но това си зависи от човека,на мен ми влияе лошо,пия бира само когато няма да пея.Иначе много си обичам биричката,ама с тая кола като излизам ,нещо не ми се отдава възможност за алкохол,но не ме и изкушава чак толкова много ,че да не мога без бира или някакъв друг алкохол. Редактирано Февруари 13, 2008 от didon2deo Цитирай
iva_musiclab Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Алкохолът е общо понятие. На мен 50мл. концентрат ми се отразяват добре. Но бирата и виното преди и по време на работа ги забравям. Една глъдка от тях ми е достатъчна и оставам без глас, не ми остават нито ниски, нито високи тонове- нищо. А толкова често искат да ме черпят чаша вино! Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 Отделно ми е интересно примерно уискито....рома.....бирата.....кое какво влиание има....любопитно ми е !Ми чуй Бон Скот и ще добиеш представа Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 (Редактирано) "Важно: организма първо снабдява другите органи с вода, а гласните струни и гърлото последно и най-малко. А, както знаем, добрият глас идва с влажно гърло. Алкохолните напитки обезводняват тялото. Винаги, когато пиете, бъдете сигурни, че след това тялото ви получава допълнителни порции вода. Дори и да се чувствате спокойни преди представление с алкохол, ларинкса и мозъка също могат да са МНОГО спокойни" Ето и цялата статия. Интересна е: http://atan.cult.bg/?p=58 Редактирано Февруари 17, 2008 от Infinity Цитирай
tzvetyyy Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 аз преди участие си пиивам малък коняк с чай и мед Цитирай
Recommended Posts