Jump to content
Българският форум за музиканти

iva_musiclab

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от iva_musiclab

  1. Здрасти! Не знам на колко години си, нито колко опит имаш, но имаш много да учиш. Като цяло не е зле, но пееш фалшиво на доста места (нямаш контрол), някои от вокалите са носови (грешно звукоизвличане), нечисти извивки (имам чувството, че ти е трудно да ги правиш; прави ги по-кратки), дефекът ти не е проблем за работа в заведение с подходящи корекции, но за студио не става. Имаш потенциал, но и доста работа те чака. Това е от мен. Успех!
  2. Алкохолът е общо понятие. На мен 50мл. концентрат ми се отразяват добре. Но бирата и виното преди и по време на работа ги забравям. Една глъдка от тях ми е достатъчна и оставам без глас, не ми остават нито ниски, нито високи тонове- нищо. А толкова често искат да ме черпят чаша вино!
  3. Благодаря за уточнението! Макар, че според мен е повече от ясно. Айде пак БЛАГОДАРЯ.
  4. Ето ме и мен с отношение по темата! Аз съм на 17 на кастинг (Пей с мен). Дори не знам как се навих да се запиша! Може би защото сумата си заслужава да опиташ, макар че не ми е ясно как се дават толкова пари. И аз вече 9 години си имам публика по заведенията и може би , ако ме отрежат няма да ми стане особено приятно. Но все пак трябва да сме куражлии! Ако човек няма самочувствие съвсем ще се изложи. По отношение на чалгата, нямам проблем и с нея. Работила съм и в двете среди. Знам колко много "естрададжиите" ненавиждат "чалгадджиите" и обратно. Хора, пейте каквото ви е на душа! Но, правете си по някое друго записче понякога, за да се чуете отстрани! Много помага. Ако пеете за удоволствие, нищо не ви пречи да се съсредоточите в определен стил. Ако обаче сте решили да изкарвате пари с музика- поослушайте се! Разнообразието е печелившо. Успех на всички на кастингите (нали и аз съм в кюпа)! Аз от сега психически се подготвям за поражение (за да ми е по-малко гадно). Боби, определено ще дойда да си попеем някоя вечер, ще бъде весело.
  5. Я, да кажа аз тежката си дума! Бях спряла да пуша година и половина. Вярвайте ми- БЕЗ цигари всичко става по-лесно! Дрезгавата бленда не беше проблем- правех си я когато поискам (въпрос на техника). ОБАЧЕ- сега трудно я карам да изчезне (пуша ПАК)
  6. За първи път взлизам в този форум. Всъщност за първи път взлизам в някакъв форум! Голям съм индианец Току що се записах в Пей с мен. На майтап. Не знам какво ще стане, но парите са си пари!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.