WoWer4o Публикувано Февруари 9, 2008 Share Публикувано Февруари 9, 2008 Как се научихте да свирите на китара и какъв стил ??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 С ръцете. Самоук съм, но по-можещи от мен няколко пъти са ми показвали някои неща. Започнах с Металика. Всъщност има ли значение кой как се е научил? (и дали се е научил изобщо ) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 Ми аз се научих седнал.....После чак си позволих да стана.... ама какво съм станал и аз не знам.... (не мислите ли че този раздел не се казава говорилня, а китара?) Стил - Хипопотамската! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 Всъщност има ли значение кой как се е научил? (и дали се е научил изобщо ) абе това в скобите може би има значение някакво аз например не мисля че съм се научил, защото ако ще и 50 години да е свирил човек пак ще има да учи, така че... иначе съм пробвал да се уча прав и седнал - става и по 2та начина, с повече упражнения и легнал се свиква да сФириш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratevcaster2 Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 с мерак . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 Дам, поради простата причина, че има много подобни теми. WoWer4o, поразрови се и ще намериш. Кеф ти кой с каква музика почнал, кеф ти каква техника е ползвал и каква ползва сега, кой по колко часа е свирил и по колко свири. Има Иляду Иляди Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Февруари 9, 2008 Share Отговорено Февруари 9, 2008 и кво значи "какъв стил" ? свириш само в определен стил ли какво? иначе е пълно с хора, дето са се научили и повече няма какво да научат. напълно са изчезнали хората с бегли познания спрямо познанията, които може да натрупаш в един човешки живот, които предполагам(говорим само за музиката) също са бегли спрямо съществуващите познания. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts