zanev 70 Публикувано Февруари 7, 2008 Публикувано Февруари 7, 2008 .... здравейте на всички ... намерих това видео случайно и не можах да се стърпя - ..... ням коментар .... изобщо важно е да си вярваш ..... а солото е незаменимо Цитирай
MrDeath Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 хахахахах знам го наизуст тоя клип най-якото е че пича сам си прави беквокалите хахахах абе целия клип е як Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 А най-култови са дечицата,които така безгрижно тичкат наоколо,без да им прави впечатление какво се случва. Мен лично ме впечатли блендата на клавира-все едно е пуснал някаква пееща детска играчка...от онези пеещите детски телефончета например. Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 това е велико!!!!!!!!!! най ме кефи ония чичка който ходи да настройа китарата по време на свиренето звука на синтезатора също е много куул Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Господа музиканти колеги т'ва е нагласено обърнете внимание как вокала пее под плейбека без да мръдне нарочно фалшиво и т.н.т Много добре ! Цитирай
TNT Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 По-добре да правят опити с рок, отколкото да ходят по грозни чалготеки и да им промиват мозъците с изсрани текстове. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Господа музиканти колеги т'ва е нагласено обърнете внимание как вокала пее под плейбека без да мръдне нарочно фалшиво и т.н.т Много добре ! И аз си мисля че е нрочно... А барабаниста даже ги издава малко Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Господа музиканти колеги т'ва е нагласено обърнете внимание как вокала пее под плейбека без да мръдне нарочно фалшиво и т.н.т Много добре ! Какво имаш предвид-че са излезли и са го изсвирили така нарочно,или че някой в последствие се е гаврил с изпълнението? Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Мне. Даже много натурално си ми изглежда. Просто още веднъж се доказва правилото че на барабани наи лесно се свири Такава недъгавост ,трудно се имитира даже от маистор, като изявен глухар мога да го потвърдя. Цитирай
Recommended Posts