bloodyriper Публикувано Февруари 5, 2008 Публикувано Февруари 5, 2008 Тва е бандата която ми взе и малкото акъл Те са тези които трябва да ги слуша всеки който се чувства истински българин Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Нещо не ми се връзва темата и усещам, че някой ще я делне Цитирай
studiov Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 от сега нататък ще се чува многа за "черноризец" предстоят записи на албума им в студио Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 ОК- пуснете линк нещо...записи едно друго да чуем.Интересно е.Какво свирят-защото това "да се чуе от всеки бъгарин" малко ми напомни за Епизод (незнайно защо). Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 ОК- пуснете линк нещо...записи едно друго да чуем.Интересно е.Какво свирят-защото това "да се чуе от всеки бъгарин" малко ми напомни за Епизод (незнайно защо). Това с епизод ми дойде на акъла и на мен още като прочетох името на групата Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Темата май не е за тук, но ако става дума за групата "Черноризец", която аз знам, то личното ми мнение е, че идеите им са пъти по-добри от на "Епизод". Имам няколко стари тяхни записи, но не бих ги пуснал тук без разрешението на някой от членовете. Ще се радвам да чуя какво ще направят И наистина, bloodyriper и studiov, дайте малко повече инфо Ако сте тези, за които ви мисля значи имате и какво да пуснете да се чуе из форума, освен ако не го пазите до издаването на албума Успех и поздрави! Марин Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Навремето тук имаше такава група. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Да, Gorer, от Горна Оряховица са тези, които аз познавам Цитирай
kolega Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 ебати и малоумната тема, честно! Цитирай
bloodyriper Отговорено Април 4, 2008 Автор Отговорено Април 4, 2008 (Редактирано) Квото и да кажа за Черноризец винаги 6те е малко.нямат нищо ама нищо общо с епизод поради простата причина че имат много повече акъл да накарат този които ги суша да настръхе но не с творбите на Ботев и Вазов а с авторските си песни.undefinedето тук мойе да чуете демо варианти от прдстоящия им албум.В папка Privat сезон 2008 има и един лайв Извинявам се трябваше тва да е темата Редактирано Април 4, 2008 от bloodyriper Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 (Редактирано) А някой от въпросната група дали е във форума? Защото, по принцип, не е готино да обсъждаме музика на хора, които не са тук, а моят коментар, да речем, няма да е "евала, страхотни са!", ами тъкмо обратното. А все пак не бих плюл човек, който не е тук да се защити или поне да ме напсува, че не харесвам музиката му... Редактирано Април 4, 2008 от CorvusCorax Цитирай
TONY Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 (Редактирано) Читалищна самодейност. За тези, които са се объркали, че са в пъти по идейни от Епизод. Единствено кавалджията е на ниво. Няма нищо лошо в читалищната самодейност. Просто го казвам, за да е ясно, за какво става дума и тези, които прекаляват с хвалбите, то си е тяхно право, но нека да знаят и мнение различно от тяхното. Иначе на групата пожелавам, да извърви поне пътя на "Епизод", че и да ги задмине, след години упорит труд. Редактирано Април 4, 2008 от TONY Цитирай
bloodyriper Отговорено Май 18, 2008 Автор Отговорено Май 18, 2008 Читалищна самодейност.За тези, които са се объркали, че са в пъти по идейни от Епизод. Единствено кавалджията е на ниво. Няма нищо лошо в читалищната самодейност. Просто го казвам, за да е ясно, за какво става дума и тези, които прекаляват с хвалбите, то си е тяхно право, но нека да знаят и мнение различно от тяхното. Иначе на групата пожелавам, да извърви поне пътя на "Епизод", че и да ги задмине, след години упорит труд. Абе кво да ти кажа Черноризец и епизод.кои път да минат на тези които не могат един текст да напишат и да звучат все едно са се измъкнали току що от гаража айде нема нужда Черноризец са на светлинни години пред тях като излезне албума пак заповядаи но преди тва F...of ПО-ЗДРАВИ от ада Цитирай
Anakon Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 Браво, момчета, само така! Явно голямото хвалене му е майката. Вижте, за справка, с много хвалби хора като Manowar докъде са стигнали! Цитирай
kolega Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 Браво, момчета, само така! Явно голямото хвалене му е майката. Вижте, за справка, с много хвалби хора като Manowar докъде са стигнали! Цитирай
Recommended Posts