Jump to content
Българският форум за музиканти

Still Got The Blues


kolio_k

Recommended Posts

:thumbs_up: Тази песен ми беше станала много досадна на времето, но твоя вариант ме изкефи максимално. Още повече, че винаги ме е дразнел радио варианта без солото на края. Вярно е че след 17-то прагче идва малко тесничко, но пък мен точно там ме изкефи повече от оригинала. Майстора си е майстор. :thumbs_up::thx:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kolio_k изпълнението ти е супер,благодаря че споделяш такива детайли за това как си направил звука при всеки семпъл.Въпроса ми е когато си в България, къде може да те видим на живо ,предвиждаш ли концерти ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти.Не знам дали ще свиря някъде следващия път,когато съм в БГ(лятото),но ако разбера нещо,непременно ще пиша във форума.

 

Поздрави

 

@Alrock

 

Мерси за коментара,както и за отделеното време.Радвам се,че ти допада,ама чак по добре от оригинала ;)

Редактирано от kolio_k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази връзка да питам "кръчмарите" дали са на мнение, че тия класики трябва да се джангърят 1:1 "на работа"? Чувам различни отзиви, но според някои е истинско бедствие да не свириш 1:1 с оригинала в кръчмата. Когато в Русенско имаше едно заведение с добра лайв музика, винаги се кефех максимално, когато импровизират на такива парчета. Струва ми се, че ако се свири нота по нота, прекалено много ще бият на очи разликите и всяка грешчица ще изпъква

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В скромната си норвежко-кръчмарска практика,никога нищо не съм свирил едно към едно.Според мен от това първо се затъпява и второ е излишно голям разход на време

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kolio_k страхотно изпълнение и страхотен саунд, аз също мисля, че си излишно скромен, свириш жестоко...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви spongebob и baitanas,за комплиментите.И дай боже всеки път най лошото в което да ме обвиняват да е прекалена скромност ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви spongebob и baitanas,за комплиментите.И дай боже всеки път най лошото в което да ме обвиняват да е прекалена скромност :slap:

 

То .... за скроноста ок, но винаги когато слушам твои неща празнувам.....

Много добро!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@DREAMMIND

Много ти благодаря,безспорно си прав що се отнася до Малмстиин.Бях му огромен фен навремето и без съмнение,някакви влияния още се усещат.Иначе и Гери съм го чувал навремето бая да шреди :)

 

@Токата

 

О ..,друже,отдавна не се беше мяркал.Особенни благодарностти,заслушането и коментара :greenangel: .Що не качиш нещо ново из форума, да ти се порадваме

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко изпълнение, както винаги :rolleyes:

 

Като се възстановиш от бендовете, дали би врътнал същото, но по твоят си начин - по-разчупено и нестандартно (и ако може с по-малко гейн :beer: ) - мисля, че ще се размажа от кеф и дълго време ще ме вдъхновява ;)

 

пс. Би ли споделил какви поражения предизвикаха бендовете. Преди две - три годинки си прецаках много неприятно един от пръстите от бендове - при нормално стискане на проблемният пръст с другата ръка - никаква болка, но в мига в който натисна нещо с него - било то струна или просто бутон на клавиатурата и се появяваше жестока пронизваща болка. Предполагам, че някой нерв съм засегнал, но лекарят при който ходих не потвърди тезата ми - според него по-скоро от никелът по струните са навлезли частици в кожата и те са виновни. След време ми мина, но съм силно стресиран на темата и избягвам да правя бендове и гледам винаги да включвам максимално много пръсти. Та се чудех дали има и други с подобен проблем и евентуално някаква по-достоверна информация на какво се дължи това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много,ще пробвам да врътна някаква импровизацийка ако нещо ми роди не до там пълната главица.

 

Колкото до ръката,не мисля,че проблема ми е съшия.Преди около две години през лятото се занимавах с разни изчанчени акорди с много разтягане и нещо си преуморих едно две сухожилия и от тогава,понякога като и дам повече зор(на ръката) ме наболява и гледам да я пазя.Нищо сериозно

 

п.п.@Slide

 

Мерси много

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.