tsvetelin_petrov Отговорено Май 22, 2010 Отговорено Май 22, 2010 Здравейте колеги , Аз използвам програмата Sound Forge опростена програма, с която се работи изключително лесно. Наскоро излезе последната версия на програмата Sound Forge 10, но срещам затруднения с инсталацията. Предполагам че в новата версия ще има повечко ефекти и възможности за миксиране. Моля ако някой е успял да я инсталира да ми обясни как. Цитирай
Дани55 Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 В момента прехвърлям стари аудио записи от касетки на РС и знам че може да се изчисти шума от лентата с NOUSE REDUCTION от tools но не мога да го направя. Ако някой е работил и знае как става да драсне някой ред. Много ще съм благодарен. Цитирай
tsvetelin_petrov Отговорено Юни 7, 2010 Отговорено Юни 7, 2010 (Редактирано) Аз именно със Sound Forge работя и съм изключително доволен от тази програма. Щом спокойно мога да си свалям музика от всеки един сайт и качеството се запазва, но с този инструмент не съм работил защо не потърсиш уроци в интернет, ако не намериш ще говоря с един приятел DJ може да знае нещо Редактирано Юни 7, 2010 от MDFk Цитирай
Дани55 Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Аз именно със Sound Forge работя и съм изключително доволен от тази програма. Щом спокойно мога да си свалям музика от всеки един сайт и качеството се запазва, но с този инструмент не съм работил защо не потърсиш уроци в интернет, ако не намериш ще говоря с един приятел DJ може да знае нещо NOUSE REDUCTION е допълнително инсталиран плъгин.Няма го в инструментите на оригиналната програма. Цитирай
lashkov Отговорено Август 25, 2011 Отговорено Август 25, 2011 Исках да си инсталирам Sound Forge 9 или 10 на Windows 7 ,но не ми приема активационният код.Може ли някой да ми даде леко съветче.Ще съм ви благодарен.Между другото същото стана и със Sonar 8. Цитирай
mobile09 Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 Някой може ли да ми помогне с някакви безплатни плъгини за Sound forge? Цитирай
VSTi Отговорено Януари 11, 2012 Отговорено Януари 11, 2012 първо добре дошъл във форума.... след това - направи си труда да попрочетеш какво има писано по темата , даже е пинната като първа - ето, това е едно добро начало http://forum.muzikant.org/topic/7641-free-nioooaadhuo-eieoi-audhoee-dhaaioa/ а след това - просто търси това което те интересува във вече написаните теми - затова е форума, а не за задаване на едни и същи въроси. ПОздрави! Цитирай
rumenrumen1 Отговорено Април 3, 2014 Отговорено Април 3, 2014 Здравейте. Ако някой е наясно би ли ми казал, защо в саунд фордж 7 не ми са активни play as cutelist mode и Deleted cut Regions Цитирай
Braikoff Отговорено Ноември 2, 2020 Отговорено Ноември 2, 2020 Здравейте, Темата е стара, но заглавието е свързано с моят въпрос и реших да не отварям нова. Имам нужда да оправя темпото на една песен - не е записвана с метроном, а ми трябва да я смеся с друга. Коя е функцията в Sound Forge за тази цел? Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 3, 2020 Отговорено Ноември 3, 2020 (Редактирано) Time stretch - не е осъществена с най-добрите алгоритми, които може да се желаят, но за басови функции без големи амплитуди върши работа все пак. П.П. Всъщност не разбрах - искаш само да промениш темпото цялостно или това, дето си записал без метронома в различните си части "плува" насам-натам в темпото и трябва всичко да уеднаквиш с онова другото? Редактирано Ноември 3, 2020 от yamaha Цитирай
Braikoff Отговорено Ноември 3, 2020 Отговорено Ноември 3, 2020 (Редактирано) ^ Да. Искам да оправя на Guns "n" Rouses - Paradise City темпото, за да я смеся с песен, която е с равно темпо, напр. електронна музика. Ще пробвам този Time stretch - дано да стане добре. Благодаря, за сега. Редактирано Ноември 4, 2020 от musicman Не цитирай предходно мнение Цитирай
Braikoff Отговорено Ноември 3, 2020 Отговорено Ноември 3, 2020 С това май не става. Сякаш най-близо ми изглеждат функциите Edit tempo и Auto region, ама не ми се получава все още. Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 4, 2020 Отговорено Ноември 4, 2020 Рано или късно ще се получи...даже и с тайм стреча - всичко е въпрос до натрупване на опит. :) ...пък ако ти писне с опитите, прати ми ги да ги уеднаквя и ще ти ги върна синхронизирани.? 1 Цитирай
Braikoff Отговорено Ноември 4, 2020 Отговорено Ноември 4, 2020 Ооо, благодаря за предложението, но по-добре да се науча да "ловя риба". Цитирай
Recommended Posts