Jump to content
Българският форум за музиканти

lashkov

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lashkov

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  цигулка

Profile Information

 • Location
  varna
 1. lashkov

  Sound Forge

  Исках да си инсталирам Sound Forge 9 или 10 на Windows 7 ,но не ми приема активационният код.Може ли някой да ми даде леко съветче.Ще съм ви благодарен.Между другото същото стана и със Sonar 8.
 2. lashkov

  Помощ за M Audio Delta 1010lt

  Благодаря за доброто отношение! Намерих си проблема и всичко е ОК.
 3. Здравейте! Имам звукова карта M audio Delta 1010 LT и преди няколко дни без да искам и разбутах настройките. Когато записвам звука от миксера,където е микрофона,и синбека от компютъра излизат нормално в двата ми монитора.Но не мога да вкарам и двата звука в слушалките на певеца,за да може да си чува и гласа и музиката.Нещо обърках и не мога да го настроя.сигурно е просто,но не се получава. Моля,подскажете малко!
 4. Някой може ли да ми каже,откъде да изтегля упътване за работа с M-audio delta 10/10 lt. Уж е проста работа,пък нещо не става както трябва.много слаб сигнал при запис. Ако знаете нещо ще съм благодарен.
 5. lashkov

  Cakewalk Sonar

  Здравейте!Може ли някой да ми каже защо ми изчезна Play list set във New project file.Остана ми само Normal. И това не е за първи път.А иначе ги има в директорията на сонара но са оцветени в синьо.ПРобвах доста неща но не мога да ги възстановя.Същото стана и с CAL.със Сонар 7 съм.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.