ultramega Публикувано Януари 27, 2008 Публикувано Януари 27, 2008 (Редактирано) Парчето го правих за Get The Funk Out-Contest Идеята беше да звучи, все едно са се събрали Маркус Милър и Ерик Джонсън например, да свирят заедно (заклетите им фенове да не ме линчуват само ) , но доколко съм се справил вие ще кажете(Все пак съзнавам че и двамата са неповторими и велики, а аз не чак толкова ...). Басиста ми се представя доста куцо , като за стила, но само той ми е под ръка..., не че аз съм блестящ де Като и да е... Sunday night Редактирано Януари 27, 2008 от ultramega Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Много готино се е получило .Страшно страшно си задобрял откакто за първи път чух твои неща във форума Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Много е свежо и приятно. Справяш се все по - добре с записите, а явно имаш и ухо за композиция включваща доста инструменти Цитирай
ultramega Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 Благодаря ви много че сте отделили време да го чуете. А това че забелязвате някакъв напредък в мен, страшно ме радва Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Басиста ми се представя доста куцо, като за стила, но само той ми е под ръка... А кой ти е басиста? Цитирай
ultramega Отговорено Януари 30, 2008 Автор Отговорено Януари 30, 2008 ^Steinberg Virtual Bassist На съм доволен от него , обаче нямам бас китара че да си го изсвиря, а и да имах нямаше да мога да го изсвиря както искам Цитирай
baitanas Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 ultramega, браво пич, много е благо парчето... Цитирай
nofearinc Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 И на мен ми хареса доста, а кой стои зад барабаните? Цитирай
ultramega Отговорено Януари 30, 2008 Автор Отговорено Януари 30, 2008 Мерси baitanase nofearinc радвам се че ти е допаднало. Барбаните са EZ Drummer Rock drums , само че предния път имаше забележки, че е неподходящ тоя сет за тоя стил и се опитах да ги пипна малко тоя път... Цитирай
nofearinc Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Според мен (като слушател) доста се напасва сегашната партия към стила. Дори ми подсили желанието, породило се наскоро, да си потърся един такъв фънк състав за релакс музика Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) Много приятна композицийка - много ме радва, особенно добре се вписа в утрешната ми програма - форума, кафенце и музика Редактирано Януари 31, 2008 от KingdomX Цитирай
alrock Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 Хареса ми много. Хората са прави че напредваш бързо. Цитирай
Hellrider Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Парчето го правих за Get The Funk Out-ContestИдеята беше да звучи, все едно са се събрали Маркус Милър и Ерик Джонсън например, да свирят заедно (заклетите им фенове да не ме линчуват само ) , но доколко съм се справил вие ще кажете(Все пак съзнавам че и двамата са неповторими и велики, а аз не чак толкова ...). Басиста ми се представя доста куцо , като за стила, но само той ми е под ръка..., не че аз съм блестящ де Като и да е... Sunday night Sunday night...Много свежо и изпълнението е много на ниво! Басиста честно казано не знам защо не те кефи човека, супер се е справил! Страхотно парче... Цитирай
Recommended Posts