Jordan_J Публикувано Януари 21, 2008 Публикувано Януари 21, 2008 (Редактирано) На всичкото отгоре и VST съпорт ... Тотален разстрел ... FAIRLIGHT ANTHEM Mixing and Post-production Console Редактирано Януари 21, 2008 от visiondann Цитирай
yamaha Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 (Редактирано) Сега ако споменеш и цената....давай...поне да ни разстреляш и нас. Редактирано Януари 21, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 22, 2008 Автор Отговорено Януари 22, 2008 (Редактирано) И аз не знам. Търсих но не намерих цена - явно се поръчва - и взависимост от опциите (които са десетки и повече) се определя цената ... И на мен ми е интересно ориентировъчно каква е цената. Така като го гледам - сигурно тръгва от 40-60.000 долара ... Тъй като се предполага, че ще има сериозни конкуренти визирайки ССЛ и Нийв, то може и цената да е конкурентна, т.е. по-ниска от очакваното - с цел налагане на пазара ... Ама знае ли човек - пак рових из сайта им и не можах да намеря такава информация. Някой ако открие - да каже Редактирано Януари 22, 2008 от visiondann Цитирай
alexnous Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 На всичкото отгоре и VST съпорт ... Тотален разстрел ... FAIRLIGHT ANTHEM Mixing and Post-production Console >........нееееееееее......е истина.... Цитирай
synchu Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Куул Euphonix.com имат подобни от години SSL, Neve, API & т.н. далаверата им е в звука разбира се - предусилватели, еквилайзери, компресори, суминга. Преживели са последните 30-40 години .... С интерес ще следя обаче за повече отзиви за продукцията, направена на таз една конзола Цитирай
Recommended Posts