lizardman Отговорено Февруари 2, 2008 Автор Отговорено Февруари 2, 2008 Благодаря ви за съветите. В крайна сметка си взех машина, която засега ми върши чудесна работа. ASUS P5GC-MX s775 I945GC FSB1333 Pentium Е2140 Dual-Core 1.6 GHz 1 GB DDR2 800MHz Creative Audigy SE 7.1 24bit Доста съм доволен, избрах наистина оптимален вариант цена/качество/бъдеще. Няма смисъл да се изхвърлям с много рам или процесор, аз в момента използвам сигурно 30% от капацитета на копелето. А съм насвалил Кюбейсове, глупости... Още веднъж мерси за съветите и напътствията Цитирай
bmo Отговорено Февруари 2, 2008 Отговорено Февруари 2, 2008 жив и здрав. няма да съжаляваш за процесора, а след време като се опаричиш, задължително още 1гб рам Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 Аз за това от много чудене си взех CREATIVE X-Fi най- евтината........................Понеже работя в компютърна фирма имах възможност да изпробвам туй- онуй, чесно казано не намерих някаква разлика освен в цената ! до голяма степен си прав - наскоро разбрах че всички креативи от 3-4 години насам - от аудиджи 1 до X-Fi ползват един и същ DAC и едни и същи операционни усилватели в аналоговата част - евтините 4558, модел от 1980та и струва 20-30стинки а дак-а бил някаквъв който е супер евтин 6 канален но софтуерно се изнасилвал да стане на 8 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 (Редактирано) от аудиджи 1 до X-Fi ползват един и същ DAC и едни и същи операционни усилватели в аналоговата част - евтините 4558, Чакай , то това не беше ли АЦП (ADC) -а им ? Или вече почвам да бъркам понятията . Редактирано Февруари 3, 2008 от Lord Of Darkness Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 ADC и DAC са в един чип - на лайн ин е DAC а на аута е ADC-то Цитирай
yamaha Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 ADC и DAC са в един чип - на лайн ин е DAC а на аута е ADC-то Не беше ли обратното... Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 'ба ли го - естествено че е обратното - кой мисли като пише Цитирай
Recommended Posts