miroslav turiyski Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 http://media.putfile.com/oleojam не можах да сваля зададения плейбек затова използвах друг за същата тема.малко е по-бързо ,но в крайна сметка джем да става.ако някой иска да се изяви в по-бързо темпо мога да кача трака. Цитирай
spongebob Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Най-накрая и некитарист да удари.Изкефих се,някои фрази са направо жестоки! Цитирай
miroslav turiyski Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Най-накрая и некитарист да удари.Изкефих се,някои фрази са направо жестоки! радвам се за позитивния коментар. ...и да върна жеста: имаш много як суинг фийл и премерена фраза.и аз се изкефих. Цитирай
spongebob Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 (Редактирано) ^айде,айде...аз сериозно Работата е,че на тая музика по-добре се джеми не онлайн,а на живо Редактирано Март 26, 2008 от spongebob Цитирай
jackson_dinky Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 евала Миро...наи-накрая се обади и пианото...мн готини фрази праскаш мн гот.... :-) Цитирай
goal Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 по-скоро опит да докарам автентичен саунд... oleo Цитирай
miroslav turiyski Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 ами ти си го докарал(доколкото може да са вярва на пианист,защото знам,че вие китаристите сте особено чувствителни и детайлни по отношение на собствения саунд).но защо си секнал хоруса.тъкмо на най-интересното Цитирай
goal Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 (Редактирано) направих грешката да чуя оригинала (davis, rollins), след което всичките ми идеи ми се сториха, меко казано, слаби Редактирано Март 27, 2008 от goal Цитирай
jackson_dinky Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 goal,с каква китара е записано и какво кубе... Цитирай
goal Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 китарата е semi-hollow yamaha, и е записвано директно с преамп за бас Цитирай
Ивелин Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 (Редактирано) Браво, Мире! Уникално!!! Браво и на goal Но защо си оставил playback-а само в ляво? Трябвало е да го пуснеш моно... Мире, прати ми playback-а, моля! Редактирано Март 27, 2008 от Ивелин Цитирай
miroslav turiyski Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 Браво, Мире!Уникално!!! Браво и на goal Но защо си оставил playback-а само в ляво? Трябвало е да го пуснеш моно... Мире, прати ми playback-а, моля! нямяш грижи.прати ми на лс имейл,на който да го пусна Цитирай
kolio_k Отговорено Април 8, 2009 Автор Отговорено Април 8, 2009 Днес се засвирих с тази мила китарка, при този тип конструкция и предвид гладките и дебели струни съвсем ме изби на свирня в стил усмивки от старите ленти ( то с този саунд трудно може да се свири рок де) и се възползвах от това , че камерата си беше монтирана за да врътна един тейк за този стар запрашен джем http://www.4shared.com/file/97448777/f4dd7e08/_online.html Както винаги правя видео вместо аудио, защото така няма нужда от микс, мързела е голямо нещо Цитирай
spongebob Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Е,яко...много е як Ибанеца,твой ли е?Евала за ъп темпото,ние ще ползваме по-бавния трак .Интересно ще е ако разкажеш малко за китарката-плюсове,минуси...въобще направи още нещо с нея Цитирай
zwero Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 "Коко свири дивотии" Голямата цигулка с прагчетата вади готин звук...свиренето радва също. П.П.Така с видео ме кефи по-вече, дано този мързел не те оставя. Цитирай
Recommended Posts