kolio_k Публикувано Януари 19, 2008 Публикувано Януари 19, 2008 Не е точно джем,но определено не е мое авторско,а трудни бизаслужило прозвището кавър.А от друга страна,разбира се ако някой иска да поджеми,с удоволствие ще кача бекинг трака oleo Не се получи кой знае какво,но в духа на джема,направих само 2 опита и този беше по-добрият.Надявам се да допадне на някой п.п.Много тягостно е да се свири суинг с Плейбек,ама като за упражнение става Цитирай
TNT Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Мазнооо. Много е готино. Вярно че ако беше с музиканти на живо, най-вероятно щеше да се получи още по-добре заради спойката. Цитирай
spongebob Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 ........а....така,мене ми се запалва главата от тва парче акомпанимента е много объркващ и темата е с едни гадни синкопи.....Кольо е герой! Цитирай
jackson_dinky Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 много готино е станало....никви забележки,евала на Ники :-) Цитирай
Topsun Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 очаквайте включване само пусни малко фандък да посолираме Цитирай
spongebob Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Ето бекинтрака и парчето на ноти http://media.putfile.com/Oleo-10 http://www.putfile.com/pic.php?img=7520819 Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 ^ Има доста неточности в тези ноти, а най-фрапиращата е, че е объркан авторът на парчето - той е Сони Ролинс, а не Майлс Дейвис! Цитирай
spongebob Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 ^Да така е,впоследствие видях,че нито акордите,нито темата е като в Book 1,за автора да не говорим....това,което съм постнал е от volume 65 на Abersold. Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) Да това с автора наистина е смешно. Но иначе акордите са си ОК,това просто е един от няколкото типични варианти на ритъмчейндж п.п.Няма смисъл да качвам трак,това е същия,който и аз използвах. Редактирано Януари 20, 2008 от kolio_k Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 (Редактирано) Браво, Ники! Страшно гот си забил (както винаги)! Много се зарибих по това парче (покрай твоето изпълнение), но като чух това и вдигнах температура... Но това няма да ме спре - в най-скоро време се впускам и аз с бездната на импрозивацията! Браво още веднъж! Редактирано Януари 21, 2008 от Ивелин Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 А бе, некой има ли го на миди, че искам да размърдам туй-онуй - ако никой го няма и така ще се из... ___ ...кажа Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 Дръпнах някаква глупост от нета,макар и хич да не ми е ясно за какво ти е,но дано ти свърши работа. @Ивелин Мерси много Цитирай
spongebob Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) Аз срам нямам явно ....бекинтрака е много гаден и определено не е като на Кольо,бе карай....нямах намерение да го правя толкова дълго,но така се получи и не ми се занимаваше да режа http://media.putfile.com/Oleo-39 Редактирано Януари 23, 2008 от spongebob Цитирай
jackson_dinky Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Саше много яко е станало...евала...мн иак тон и фрази :-))))))))) поздравления Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 Много готино си ударил и саунда е супер стилен.Иначе бекинга ти е точно като моя,разликата е само,че аз махнах акордите на органа и оставих само баса и сложих отгоре комп Цитирай
Recommended Posts