MiroLambov Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Странна китара.Може пък да е удобна.Чудно ми е обаче защо има само 1 потенциометър Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) офф Как да си оправя да не цъкам всяко мнение поотделно за да го чета ? Адски е дразнещо. / оффЦъкни горе в дясно на опции>стандарт Странна китара.Може пък да е удобна.Чудно ми е обаче защо има само 1 потенциометърЩото е изг*зица Редактирано Януари 18, 2008 от Hillbilly Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Е пък това чак гадно ми става като го гледам.. Се едно на човек краката да са му на мястото на ръцете ебаси . Цитирай
bratmito Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Всъщност китарата е идеална за опътваща табела на магазин за китари. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) @bratmito GUITAR SHOP Редактирано Януари 20, 2008 от Ивелин Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 това определено бих го включил в категорията "най-грозмната китара" баси гаврата.... Цитирай
B.B.King Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 http://www.gibson.com/promotions/reverseflyingv Както разбирам от цитираният текст има много голям интерес към този модел който ще се произвежда в ограничени бройки и вероятно интереса е от колекционери/нещо като ограничена серия пощенски марки с дефект / които след време са колекционерска рядкост,даже и да са глупост. Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 следващия път трябва да направят експлорер на обратно - с острото нагоре Цитирай
bghunter Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Такова чудо видях преди две три години в клипа на Breaking the law оня полицаа там извади картонена такава Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 ^ Да веее, аз все съм мислил, че тоя дето е правил клипа май не е знаел много-много как изглежда една китара, пък то кво било - дизайнерите на китари май не знаели Цитирай
James Hetfield Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Язък! Доживях и по любимата ми марка китари да плюя! Извинявам се, но това е извращение с любимия на няколко поколения Flying V! Аз съм възмутен! Добре че не са тръгнали да правят reverse xplorer! Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 следващия път трябва да направят експлорер на обратно - с острото нагоре или с острото назад... Цитирай
vurbito Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 следващия път трябва да направят експлорер на обратно - с острото нагоре братле то има такъв ЦЪК на това му се вика reverse explorer Цитирай
Recommended Posts