the_gorer Публикувано Януари 18, 2008 Публикувано Януари 18, 2008 http://www.gibson.com/promotions/reverseflyingv Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Flaying V е една от най-добрите модели на Gibson , ама това направо си е чиста гавра ! Цитирай
bratmito Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Доста грозна "стрелка".А като си представя колко струва..... Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Баси содомията..,нещо не ми се връзва как ще звучи добре с такава тяло. Цитирай
boreto Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 ^ Е, едва ли ще звучи по-зле от обикновено флайинг ви. Ама като гледам не само аз си мисля, че е грозно Доста по-интересно седи въпроса как се свири седнал с тая "стрелка", както някой я нарече. Абе те вече се чудят с какво да бъдат актуални, такова претрупване на пазара, особено в Америка... Цитирай
emancipaciq Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 ЯБА УРИЗИЛИЛИ СА МИ ЛЮБИМАТА КИТАРА :surprise: :surprise: :surprise: Цитирай
zeratuL_x Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Много грозно и напрактично.Като си седнал ще ти е много неудобно и второто което е,че изходния жак е сложен там където трябва да ти стой кракът. Цитирай
dodoss Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Грозна, грозна, ама като я фане някой наш любимец и ще видите колко бързо ще стане краасива Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 18, 2008 Автор Отговорено Януари 18, 2008 Абе не е никак неудобна за свирене седнал, дори напротив - ляга си нормално, без да с еприплъзва, а грифът сам застава под много добър, бих казал стандартен наклон. Това, ако беше на левия крак, става даже още по-удобно: Преди време един от ПГ ми беше пратил снимка на токова V и аз му се изсмях - мислех, че е някакъв ФотоШоп. Ето,ч е сега този модел се завръща - за повече пари, както пееха "Гумените глави". Цитирай
PRIMO Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Има доста голяма разлика между снимка и усещането да държиш една китара. Едно е да спиш с фотомодел, друго е да го гледаш на снимка. /офф Как да си оправя да не цъкам всяко мнение поотделно за да го чета ? Адски е дразнещо. / офф Редактирано Януари 18, 2008 от PRIMO Цитирай
Fenix Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 "По тази улица само направо" туй е моят коментар Цитирай
Recommended Posts