simon Публикувано Януари 18, 2008 Публикувано Януари 18, 2008 Видео на някои песни от концерта ни на 4.01.2008г. в Стара Загора. Цитирай
Zlatanov Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Абе инструменталната част ме зарибява, обаче все още не мога да възприема "пеенето" на Корито ... Без лоши чувства де Поздрав за Стойко за готиното соло на Пиано Бара Ае със здраве, Иван Цитирай
simon Отговорено Януари 22, 2008 Автор Отговорено Януари 22, 2008 Добавени са всички песни от концертът ни. Тук са подредени точно по реда по който бяха и на концерта. Общо 19 парчета, 13 авторски и 6 кавъра. Цитирай
Xoce Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) п6666, само не ми казвайте, че този лист в ръката на вокала на Highway Star е текста?!?!? (едит): ПП: Само да попитам, кой озвучава концерта? Сори ама отдавна не съм наясно с нещата в Зарата. Редактирано Януари 23, 2008 от Xoce Цитирай
david nakov Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Бахти яката банда !!! Ако си намерите нов вокал просто ще сте номер 1 !!! Страхотни инструменталисти ! Специално ви поздравявам за Highway star Солата и на клавира и на китарата ги изкарахте мнооого яко . Т'ва за вокала е съвсем сериозно и виждам, че не съм първия, който ви го казва. Бай Иван и той нещо такова намеква май. Цитирай
Icarus Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Ами озвучава ни клавириста ни Той като озвучителче се изживява по принцип, и те така. Голяма гъзария е да имаш един такъв в бандата си Цитирай
synchu Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Роцк ен рол & металургия Оригиналните парчета ми харесват определено. Вокалът е добре да се упражнява здраво Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Озвучителче? Явно съм такъв в йерархията. Следва озвучител, озвучителище, озвурпатор... Благодаря за добрите отзиви, а за вокала - не го душете с микрофонен кабел - толкова си може Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 ще се повторя, ама наистина имате вокалист оптимист Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 Роцк ен рол & металургия Оригиналните парчета ми харесват определено. Вокалът е добре да се упражнява здраво Какво имаш предвид оригиналните парчета? Цитирай
baitanas Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 (Редактирано) Евала за свирнята, много яко забивате... ама трябва да обърнете малко внимание на поведението си на сцената... имате слабо сценично присъствие, вокала ви е готин единствено той се държи свободно , ако може на другия концерт басиста и китариста да се поотпуснат малко, ще стане още по яко, а не да са толкова статични със забити в земята погледи... Редактирано Януари 30, 2008 от baitanas Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 ^ Какво ти сценично повединие, като момчетата цял ден мъкнеха тонколони Иначе приемам критиката като градивна. И аз се надявах китарджийте да почнат да тичат по сцената като Мейдън ама не би... Цитирай
necrony Отговорено Февруари 2, 2008 Отговорено Февруари 2, 2008 И аз първия път като слушах групата, вокала ми се стори странен, дори дразнещ.. но сега мога да кажа, че точно вокала прави групата да звучи супер яко.. такъв начин на пеене рядко се среща... просто трябва да ги чуете повече от 1 път за да свикнете и да ви хареса. Успех на групата Цитирай
Recommended Posts