kkertev Публикувано Януари 15, 2008 Share Публикувано Януари 15, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги.Имам следният проблем Китарата ми е тази от подписът ми,но НЕК Адаптера ми е бял (dimarzio), което не я прави много естетична. Въпросът ми е следният да ли мога да го боядисам, без да го повредя и с каква боя трябва да го направя за да не се ожули съответно след време!!! В момента изглежда така!!! Благодаря ви предварително !!! Редактирано Януари 15, 2008 от KKertev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sound_forge Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 Използвай перманентен маркер за CD... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 ХАха не се ебавай с човека Хващаш един нормален акрилен спрей, облепяш го отвсякъде адаптерчето (подразбира се, че си го свалил вече) и пръскаш... После може да удариш 1-2 ръце лак за защита, обаче не съм убеден, че след като го пръснеш ще бъде същия като другите => ще се наруши съвсем естетическата линия Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 що ве? аз също бих ползвал маркер пък и кво ти дреме как изглежда ако звучи добре? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 продай го и си купи черен - с боя ще седи циганско Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 Пробвал съм с маркер - не става! Със спрей може би, но съм по-скоро на мнението на Overdrive - няма да стои добре на тази иначе супер готина китара! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Daniel_V Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 (Редактирано) Има един друг вариант който май е най-як и сполчлив... Купи си черни плоски капачки за хъмбъкери (ще мязат на EMG). Това имам предвид > http://www.basvandenbroek.com/jpg/14000/14104.jpg Редактирано Януари 15, 2008 от cRyStaL_gUiTaR Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 Супер ЯКО!!! Мен лично дори ме дразнят тия "гоздеи", дето ги оставят да стърчат. Да не говорим за тия смесените, дето вътрешните са тип болтчета, а външните само пинове... Гадост! Моите поне са еднакви (с шестограми), та се траят... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 Супер ЯКО!!! Мен лично дори ме дразнят тия "гоздеи", дето ги оставят да стърчат. Да не говорим за тия смесените, дето вътрешните са тип болтчета, а външните само пинове... Гадост!Моите поне са еднакви (с шестограми), та се траят... Да, тея смесените са много грозни. А ти Баце Томас с "Инвейдъри? ли си? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 16, 2008 Share Отговорено Януари 16, 2008 ДядоМразио Fred & PAF Pro. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts