Stelian Tomov Публикувано Януари 14, 2008 Share Публикувано Януари 14, 2008 Имам китара и кабел, понеже звуковата карта на PC-то е обикновена с малки букси си взех преходник. До тук сичко нормално вкарвам я в буксата на MIC-а и нали като си дам на MIC BOOST от настройките и работи китарата, чува се по силно, обаче как мога да я настроя през тез програми REVALVER II, AMPLITUBE като вляза в тях има едно пръщене което направо ще ми гръмнат колоните и многооооо стържи с се разминава малко звука, имам и CUBASE, искам да се записвам на соло трак китарата с ефекта ама да няма проблеми, имам некав АСИО 4 АЛ драйвър, избирам го от AMPLITUBE, ама пак тогава още по гадно става , даже по някога изчезва звука. Незнам що тъка става, драйвърине ми неса REALTEK 97, ами ANALOG DEVICES SOUND MAX.... незнам що тъка става, давайте акъл ПЛС!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 Ебаси правописа, честно. Аз така и не разбрах какво точно питаш, но предполагам не си си направил труда да погледнеш тук, щото си голям пич: The Ultimate Guide For Beginners? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Януари 15, 2008 Автор Share Отговорено Януари 15, 2008 Ебаси правописа, честно. Аз така и не разбрах какво точно питаш, но предполагам не си си направил труда да погледнеш тук, щото си голям пич: The Ultimate Guide For Beginners? Еми, неразбираш ли кво точно питам, ти можеш ли да си записваш китарата с ефект без никви проблеми, ако можеш, аз немога Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Get off Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 Зарежи МИК а пробвай в лайн ин! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 И в Мик и в ЛайнИн - се тъя. Проблема не е от това. Като не можеш прочети посочената тема. Също потърси и някоя от стотиците такива в раздела "Софтуер". Успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
None Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 пробваи да инсталираш драйвера ASIO4all мисля че така се казваше успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Януари 16, 2008 Автор Share Отговорено Януари 16, 2008 инсталирал съм го ве човек, вчера пак си играх, почти стана, номера стана през line in, ама много е тих сигнала и то само от лявата страна- моно, а през мика мноо бучи. Другия вариант кабела да не е добар, преходника, или китарата, но компа му нема нищо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Януари 16, 2008 Share Отговорено Януари 16, 2008 Има поне 3 такива теми в раздел Софтуеър, моля чети в разделите и използвай търсачката преди да пускаш подобна тема занапред! Затварям темата ти! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts