VladoM Публикувано Януари 14, 2008 Share Публикувано Януари 14, 2008 Пускам едни от първите "метал" клипове които завъртяхме по националната телевизия... 1988г Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 (Редактирано) Благодаря!!! Суперррррррр! ФЕН СЪМ ОТ МАЛЪК! Само една плоча слушахме у един приятел на този албум!!! Има ли начин да го купим на ЦД? Редактирано Януари 14, 2008 от Black Bird Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Много ме зарадваха тези две песни. Супер много кеф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VladoM Отговорено Януари 14, 2008 Автор Share Отговорено Януари 14, 2008 Благодаря!!! Суперррррррр! ФЕН СЪМ ОТ МАЛЪК! Само една плоча слушахме у един приятел на този албум!!!Има ли начин да го купим на ЦД? Имам някои работи на CD , благодарение на Mark Avrelii ,ако те интерисуват ше ти дам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Благодаря!!! Суперррррррр! ФЕН СЪМ ОТ МАЛЪК! Само една плоча слушахме у един приятел на този албум!!!Има ли начин да го купим на ЦД? Имам някои работи на CD , благодарение на Mark Avrelii ,ако те интерисуват ше ти дам. Благодаря! Точно албума "Гладиатор" ако има някакъв начин... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 + Още един фен на Импулс ! Бързо, с вкус на МЕТАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ Гладиатора - тавата, седи - точно зад монитора ми Владо , ти си басиста на група, веднъж сме си говорили с теб, след ваш концерт в ШЗО- Плевен. С Миро се виждах преди няколко години в една репетиционна, беше се прибрал от Дания. А какво става с този бесен китарист - ямболията, последното, което съм чувал, е че е в САЩ- и си джемва с Марти Фрийдман? И трябва, все пак да обявите публично, че "Борба за любов" е парче на Рейсър Х с бг текст - на тавата пише Илия Кънчев и Евтим Евтимов(да -той е написал бг текста) - с което не съм съгласен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VladoM Отговорено Януари 14, 2008 Автор Share Отговорено Януари 14, 2008 + Още един фен на Импулс ! Бързо, с вкус на МЕТАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ Гладиатора - тавата, седи - точно зад монитора ми Владо , ти си басиста на група, веднъж сме си говорили с теб, след ваш концерт в ШЗО- Плевен. С Миро се виждах преди няколко години в една репетиционна, беше се прибрал от Дания. А какво става с този бесен китарист - ямболията, последното, което съм чувал, е че е в САЩ- и си джемва с Марти Фрийдман? И трябва, все пак да обявите публично, че "Борба за любов" е парче на Рейсър Х с бг текст - на тавата пише Илия Кънчев и Евтим Евтимов(да -той е написал бг текста) - с което не съм съгласен Жоро е "бесния китарист", последното ми инфо е, че беше в Чехия, с една група Титаник. А за въпросното парче ' Борба за любов" Жоро го даде като идея, а останалите заедно сме мислили някой от подложките, засе4ките...така, 4е не ми се вярва да е на Рейстър X, мoже да се е повлиял от някой неволно...Ако го имаш това парче /оригинала/ прати ми го да го чуя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 А Нелкича (Нелко Коларов) когато точно се присъедини към "Импулс" ? Щото не го виждам на клипа ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Голяма хава,супер фен съм .Първият рок концерт на който съм бил беше на Импулс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Евалата,Владе!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 (Редактирано) Ето доказателството - Racer X - album - Second Heat - (the first song ) - Sacrifice ! това е едно клипче на някакви пичове които свирят интрото на Секрифайс - Борба за любов. Просто не знам как сте ги мислили заедно подложките и засечките, тъй като върви и със сола и с мелодия на пеене едно към едно. Авторството е или на Пол Жилбърт или на Брюс ( Bruce Bouillet ) Редактирано Януари 14, 2008 от TONY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VladoM Отговорено Януари 15, 2008 Автор Share Отговорено Януари 15, 2008 А Нелкича (Нелко Коларов) когато точно се присъедини към "Импулс" ? Щото не го виждам на клипа ... Нелко е бил в по-предните албуми, а тези парчета са от последния албум < Гладиатор>. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VladoM Отговорено Януари 15, 2008 Автор Share Отговорено Януари 15, 2008 Ето доказателството -Racer X - album - Second Heat - (the first song ) - Sacrifice ! това е едно клипче на някакви пичове които свирят интрото на Секрифайс - Борба за любов. Просто не знам как сте ги мислили заедно подложките и засечките, тъй като върви и със сола и с мелодия на пеене едно към едно. Авторството е или на Пол Жилбърт или на Брюс ( Bruce Bouillet ) Еми май си прав, но може би само за интрото, можеш ли да ми изпратиш цялото парче, мейла ми е vladiwind@abv.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 (Редактирано) Вижте и аз съм фен на метълския период - плочата ми е една от любимите в колекцията, ма не се излагайте - парчето на Рейсър екс е някъде по старите ми дискове - ако успея да го открия, получавате го веднага. Вече го бях писал това в една тема - "Крадени песни" - не обяснявайте, че е случайно,защото сте се опитали да постигнете и звученето на оригинала, не само музиката, с всички брейкове на барабаните и т.н. Едит: за сега открих само табът - ето, сравни - http://www.racerxband.com/tabs.htm - някъде из страницата е (това е оригиналният сайт на групата) Редактирано Януари 15, 2008 от ...taka li e? - a taka. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Януари 15, 2008 Share Отговорено Януари 15, 2008 Споко ...taka li e? - a taka. , пратих парчето на Владо, човека ми писа, че са работили само засечки. И сам остана учуден, просто не е знаел. Явно, Жоро е могъл да го извади едно към едно и не е казал, на останалите, че е парче на Рейсър Екс. После пък Илия Кънчев се е написал за автор... Останалите момчета от бандата не са виновни. Тавата е страхотна, минали са 20 години, а за съжаление българският метъл, не е направил кой знае какво, за толкова много години след тях. ( да има малко готини неща за 20 години) Единственият проблем е, че както тази песен, така и "След 10 години" на ФСБ - не са обявявани за кавъри с български текст. Аз съм си харесал едно парче на Джейн Ъдикшън, и си го свирим чат пат на репетиции с български текст. Като и ако, излезнем на сцена с него - като го познаете - ето аз съм си казал публично. (и ще го обявяваме като кавър) Пък дали изобщо ще го запишем - надали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts