Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

значи хоеа не зам дали е тука мястото на темата но ако не ше се шпремести ахах

та интересува ме следното

значи трябва ми програма на която може да се запишат барабани--изсвирени от самата нея

значи става въпрос приемрно аз самия си записвам дадено парче с китарата и понеже нямам барабанист искам да си изкомпозирам барабаните на дадена прогррама и отгоре да си запиша китарата да речем...

чувал съм че има такива програми а и съм слушал подобни записи верно че барабаните си звучат малко миди хахах но въпроса е че нямам барабанист дето искам да изсвиря едни неща

много ще съм благодарен за ваще отговори

пък който си иска почерпка ше има бира от мен хаха

Отговорено

Ez Drummer,Addictive Drums,Nativ Instruments Battery... за тия съм научил от този форум :hysterical:..имам ги и трите и са добри. хаиде чакам бирата :):hysterical:

Отговорено

мамка му мноо съм бос в тия работи

като индианец пишеща машина съм аз дори не знамот куде да ги друпна тия програми в тяхните сайтове са си платени то е ясно в бг търсачките никъде не ги намирам

а освен сичко друго ми трябва и програма с която да си запиша самата китара :hysterical:

:hysterical:

:);)

хора мноо съм зле да го еб.

май не е толко лесно колко си мисля---

мене ми трябва и самата програма да не е трудна примерно както си пиша барабаните на гуитар прото да речем хаах

абе не знам дайте някъв съвет щото се отчайвам от живота не е за малумници кат мене

Отговорено

Мисля че тази тема касае повече барабаните отколкото китарите , можеш да пуснеш една тема в раздела на барабанистите , да видиш те какво ще кажат .

Отговорено

Тъя тема е за софтуер!

Освен гореизброените може да опиташ и Steinberg Groove Agent. Можеш да ги свалиш от обичайните места като исохънт, мининожа, дъпайрътбей и т.н. Успех! :D