KILL_EM_ALL Публикувано Януари 14, 2008 Публикувано Януари 14, 2008 значи хоеа не зам дали е тука мястото на темата но ако не ше се шпремести ахах та интересува ме следното значи трябва ми програма на която може да се запишат барабани--изсвирени от самата нея значи става въпрос приемрно аз самия си записвам дадено парче с китарата и понеже нямам барабанист искам да си изкомпозирам барабаните на дадена прогррама и отгоре да си запиша китарата да речем... чувал съм че има такива програми а и съм слушал подобни записи верно че барабаните си звучат малко миди хахах но въпроса е че нямам барабанист дето искам да изсвиря едни неща много ще съм благодарен за ваще отговори пък който си иска почерпка ше има бира от мен хаха Цитирай
ukeil Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Ez Drummer,Addictive Drums,Nativ Instruments Battery... за тия съм научил от този форум ..имам ги и трите и са добри. хаиде чакам бирата Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 14, 2008 Автор Отговорено Януари 14, 2008 мамка му мноо съм бос в тия работи като индианец пишеща машина съм аз дори не знамот куде да ги друпна тия програми в тяхните сайтове са си платени то е ясно в бг търсачките никъде не ги намирам а освен сичко друго ми трябва и програма с която да си запиша самата китара хора мноо съм зле да го еб. май не е толко лесно колко си мисля--- мене ми трябва и самата програма да не е трудна примерно както си пиша барабаните на гуитар прото да речем хаах абе не знам дайте някъв съвет щото се отчайвам от живота не е за малумници кат мене Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Мисля че тази тема касае повече барабаните отколкото китарите , можеш да пуснеш една тема в раздела на барабанистите , да видиш те какво ще кажат . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 Тъя тема е за софтуер! Освен гореизброените може да опиташ и Steinberg Groove Agent. Можеш да ги свалиш от обичайните места като исохънт, мининожа, дъпайрътбей и т.н. Успех! Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 да грув агента има стендълоун (собствена програма) докато адиктив примерно няма и трябва през вст хост Цитирай
Recommended Posts