MiroLambov Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 И също Cursed Soul , я кажи от къде(кой сайт, електронна книжарница) поръча ЕТМ? Предполагам че ще има и тази книга за хармонията, чието име забравих... Ако не се лъжа беше от тук : http://www.knigi.biz/?act=products&do=...ed&id=50308 Цитирай
Palq4o Отговорено Юли 21, 2008 Отговорено Юли 21, 2008 Много е интересна обаче незнам защо е елементарна Защото е теория на музиката в елементи тоест разглежда детайлно всеки елемент Цитирай
KingdomX Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 За тези, който търсят литература в Пловдив могат да я намярят в магазина на Койчев в "партийния дом". От съм си взимал навремето ЕТМ, която та й не прочетох Цитирай
ultramega Отговорено Август 3, 2008 Отговорено Август 3, 2008 За Варненци! Намерих антикварна книжарница където има доста книжки от старите комунистически издания, сред тях и ЕТМ. Купих си "Хармония", за съжеление доста опърпана, но за сметка на това на цената на нова Няма как ... Та ако някой се интересува мога да го светна къде е Цитирай
Mihail Dimitrov Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 Скоро ще е преиздадена нови бройки супер говорих с директора на печатницата и скоро време ще е на пазара изчерпана е по принцип много трудно се намира в предпечатна подготовка е!!! Цитирай
Mihail Dimitrov Отговорено Февруари 15, 2009 Отговорено Февруари 15, 2009 И по то4но на кое издание ,кои автори?трябва ми за кандидат-студентския изпит в НБУ. Вече Издателство МУЗИКА преиздаде ЕТМ на Парашкев Хаджиев, аз си я порачах от тях директно, давам телефон 029802256 029877963 трябва да я има вече и в търговската мрежа Поздрави!!! Цитирай
evans Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Значи Пръвчва със съдействието на НБУ е издала някакъв по-съвременен вариант на ЕТ,вътре със диск и тестове. Цитирай
peter kostov Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 А не знам защо никой нищо не казва за ЕЛЕМЕНТАРНА ТЕОРИЯ НА МУЗИКАТА-на ВАХРОМЕЕВ и СПОСОБИН?Всичките по стари музиканти с Музикално училище и Музикална АКАДЕМИЯ-сме учили по този учебник и за нас това е най -.добрият учебник.После излезе на Парашкев Хаджиев-които учебник е просто транскрибция на горепосочения от мен учебник.По същия учебник се учеше и в детските музикални школи по наше време.А конспекта по елементарна теория на музиката е формулиран върху материала от ЕТМ-Вахромеев и Способин.Замислете се ЗАЩО ли е така?Завършил съм 2 музикални школи,Държавно Музикално Училище -София/а не най различни провинциални такива/,Държавна Музикална Академия-София-специалност ДЖАЗ и ПОП музика/а не най-различни там частни и измислени такива -с две специалности-ТРОМБОН и УДАРНИ инструменти,имам около 40 години музикален стаж по ДЖАЗ и ПОП/кабаре /банди в чужбина и България-от които и около 20 години в като солист -водач на тромбони,като сега съм на 63 години и чакам да се пенсионирам в Градски Духов оркестър-ТАКА,ЧЕ АЗ ЗНАМ -ВЕРВАЙТЕ ми-не искам да ви подведа -а само искам да ви помогна с ИСТИНАТА.УСПЕХ. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Религиозният фанатизъм в сферата на музикалната теория е излишен. Благодаря! Петър Цитирай
xopxe Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 и все пак можете ли да дадете линк към пдф? (хартията е отживелица, хаха) Цитирай
TrumpetNick Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Религиозният фанатизъм в сферата на музикалната теория е излишен. Благодаря! Петър Цитирай
synchu Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Хмм...я да видим, кой ще даде линк Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Религиозният фанатизъм в сферата на музикалната теория е излишен. Тва го кажи на ония в Бруклин... Цитирай
audiofreak Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Подарявам, повтарям... подарявам го това почти безполезно книжле, ако някой се интересува. Да пише на лично съобщение. Книжлето е в София. Не изпращам по други градове, а също така цветя и бомбони не пия. Цитирай
ferencziffra Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 Подарявам, повтарям... подарявам го това почти безполезно книжле, ако някой се интересува. Да пише на лично съобщение. Книжлето е в София. Не изпращам по други градове, а също така цветя и бомбони не пия. Хаха "безполезно" Цитирай
Recommended Posts