onziv1 Публикувано Януари 13, 2008 Share Публикувано Януари 13, 2008 просто Tin Pan Alley... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 Както казват в Босна "Хвала". Много ме зарадва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 Както казваха в едни специални филми едно време : "ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Вундабаааааа" Супер яко е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 Супер яко! Браво! Много як звук! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nip Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Много е добро! Съжалявам, че съм направил грешката да пропусна Блус феста в Русе 2005-та! Имам следната забележка - прави ми впечатление, че интерпретацията на китарата е доста свободна - на някои места почти не се познава че е Tin Pan Alley - особено ако човек клика из mp3-ката, а не я слуша от началото... Всъщност не знам доколко версията на SRV съвпада с написаното от Robert Geddings, но предполагам, че това, което свири SRV е Tin Pan Alley, а и е посочено, че кавърът е на SRV... С женски вокал на мен ми звучи леко странно, но това не означава, че е лошо - просто до сега съм слушал тази песен само в изпълнение на SRV и на Bernard Allison и... Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Аз пък бях на Феста, дори трябва да имам видео буутлег на ДВД, но не съм в нас да чекна. На мен много ми хареса перформанса и сега като си го слушам пак - пак ме кефи! П.П. Не му обръщайте внимание на тоя горе, той е ламер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Става дума, че и аз блуса го приемем (ако е възможно) с по-малко Блекмор пиниз. Щото е блус най-вече... Иначе хората (5XL) си имат тяхна интерпретация на песента, но и аз съм свикнал да я слушам по-различно. Само споделям факти, не коментирам доброто изпълнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
onziv1 Отговорено Януари 14, 2008 Автор Share Отговорено Януари 14, 2008 Става дума, че и аз блуса го приемем (ако е възможно) с по-малко Блекмор пиниз. Щото е блус най-вече... Иначе хората (5XL) си имат тяхна интерпретация на песента, но и аз съм свикнал да я слушам по-различно. Само споделям факти, не коментирам доброто изпълнение. Ако продължавате де хвалите групата 5XL! Ще взема да публикувам и кавър на Jimi Hendrix -Red House! Да не би да искате това! БЛАГОДАРЯ ви за топлите думи! Дано сте искрени! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 с по-малко Блекмор пиниз.По скоро Пейдж е пиниза..,а Боро си е старо куче и кърти мивки. А това с неговите ефектчета ли е свирено (за китарата),яко звучи?За незапознатите-китариста е инжинер,освен блуса и още преди години правеше джаджи от вида на санс-амп. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Януари 14, 2008 Share Отговорено Януари 14, 2008 Ще взема да публикувам и кавър на Jimi Hendrix -Red House! Да не би да искате това! Много добро Давай още и Хендрикс и други ако има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts