synchu Отговорено Юли 14, 2005 Share Отговорено Юли 14, 2005 М-да и на мен ми харесва. Анимирано или не - все едно, супер стана. Браво! Пускам линк към един проект за тениска. Исках да го дам още преди седмица, ама нещата се пообъркаха. Идеята е подобна на тази на jFog. Давам го за красота, така да се каже. Мен много ме радва. Басистка му работа . . . . CLICK HERE! изглежда много добре проекта за тениската....подобен може и да е проекта с форумното лого. А за логото - абе де да знам - мен тези черно/бяло/червени цветове и ъгловати форми...малко ала карти за игра ми мяза.... Ама аз съм по по-шаренки неща, с повече преливания и гладки линии. Демек нещо по-нарисувано. Ама луд на шарено се радва, така че не ми "фащайте кусур"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 14, 2005 Share Отговорено Юли 14, 2005 ами... и аз винаго съм харесвал синьо..а червеното винаги ми е навявало много незнам..комерсиализъм може би. логото е добро,Восток-а е много добър определено, макар и прекалено шаблонно логото дзънка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Юли 14, 2005 Share Отговорено Юли 14, 2005 (Редактирано) Или с черни линии: Мисля че черното е по-стилно... А това лого е брутално яко, Браво ВОСТОК! Редактирано Юли 14, 2005 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юли 17, 2005 Share Отговорено Юли 17, 2005 Логото кърти с кеф бих носил такава фанелка Евала и на VOSTOK и на YtseJam Аре да се организираме да си поръчаме такива фанелки а ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Юли 17, 2005 Share Отговорено Юли 17, 2005 Аз бих предпочел фанелка с оня с шапката и китарката ) а на гърба това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Юли 18, 2005 Share Отговорено Юли 18, 2005 +1 Съгласен с fLiSk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zmeq Отговорено Октомври 8, 2005 Share Отговорено Октомври 8, 2005 (Редактирано) ето едно доста ръбато и недодялано предложение от мен http://www.bezdumi.com/showpic.php?uuid=64...=4804&pid=58396 Редактирано Октомври 8, 2005 от zmeq Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Октомври 8, 2005 Share Отговорено Октомври 8, 2005 защо логото още не е на сайта?тва на Восток преработеното от ИтсеДжам стъмните линии?ае,чакаме,мноо е добро.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Октомври 18, 2005 Share Отговорено Октомври 18, 2005 Пак съм аз, викам да проявим малко чувство за хумор, и така, следващото хм, "предложение", моля да не го гледат музиканти под 18 г. Брутъл. Чудете се после, що нямало жени във форума Скоро и от xxxx! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Октомври 26, 2005 Share Отговорено Октомври 26, 2005 Абе хора мога ли и аз да се пробвам ,защото чак сега обръщам внимание на таз тема или всичко вече е решено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Октомври 26, 2005 Share Отговорено Октомври 26, 2005 Никак няма да е зле да се пробваш и ти,щото примерно аз - китарджийско лого не-ис-кам ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Октомври 26, 2005 Share Отговорено Октомври 26, 2005 Ето една набързо направена идейка .Мисля ,че няма ощетени Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 Сега пак ще ревне някой ревностен привърженик на народната музика. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 да,сложете някоя овца или кокошка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 да,сложете някоя овца или кокошка тц... по-добре за фон на картинката да влезе етикета на лютеницата "с хорцето"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts