sa6tiat Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Хахахаха, напълнихте ми душата, ей! Ама вие сте таланти... Аз съм "за" всички предложения! П.п Само тоя, ухиления, с инструменто отзадЪ... Да не засипят форума по погрешка pinky boys, хехехехе... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 One happy face, coming up! оооооооооо не, яко, тва че китарата е черна, какви асоциации да правим хехехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 два тапета http://usuarios.lycos.es/jfog/wallpapers MUZICANTorg.rar и аз потъвам след малко... опа има грешка в линка .. сега ще го погледна просто трябва да се направи копи пейст на линка така както е http://usuarios.lycos.es/jfog/wallpapers MUZICANTorg.rar абе пич ....... pagina no encontrada, puede que no existe и др mierda Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 става дя само трябва буквално да се копне и пейстне следното в нов прозорец на браузъра: http://usuarios.lycos.es/jfog/wallpapers MUZICANTorg.rar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 Малко акъл от мене - в интернет няма знак " " (интервал ). И понеже има файлове с интервали в имената, един от начините за избягване на проблема е автоматичната замяна на интервала с "%20" Друг начин е сървъра да не допуска ъплоуд на подобни файлове :green: Та така това е правилният линк. Като пускате линкове, просто замествайте интервалите с "%20". Има и други забранени символи, ама са не ги помня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 11, 2005 Share Отговорено Юли 11, 2005 Добро утро на всички! Приятно съм изненадан, че през уикенда тази тема се е разраснала доста. Искам да благодаря на всички за идеите и да ви кажа, че са страхотни и ако така карате ще ни е много трудно да изберем лого за сайта Но все пак продължавайте в същия дух. Сега да внеса малко разяснения. По принцип идеята е да се направи лого за сайта. Обаче доста от нещата могат да се ползват за банери, и стикери за тениски ;-) За сега незнам каква големина трябва да е логото защото не е готов дизайна на сайта. Обаче според мен не е проблем след това нещо да се намали или увеличи. Даже е възможно според логото да бъде направен сайта. Така че няма никакви ограничения. Кой както го чувства и вижда Още веднъж - страхотни сте! П.П. Който няма къде да постен идеите си - да ми ги прати по пощата и аз ще ги кача на място, където ще се виждат от всички. Препоръчително е и хората, които постват идеите си по българските фрии сървъри да направят същото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evans Отговорено Юли 11, 2005 Автор Share Отговорено Юли 11, 2005 Така имам едно предложение 1-нека да върви някаква музика ,демек на всяко едно кликване да звучи всякакъв стил музика рок,фънк ,джазз ит.н и това постоянно да се сменя 2-отстрани на логото да има история на форума ,как е дошла идеята за създаване на този форум и кои са главните виновни лица 3-нека да има и малка биографиа на модераторите ,с какво се занимават и какво ги влече, прикачено с снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Аз предлагам да има и кратко описание на некои така, по-известни танци, придружено със снимков материал и практически уроци. Също така история на музиката от древността, и не на последно място - родословно дърво на всеки един член на форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 VOSTOK, много си прав, тва по-горното са ужасни глупости. Иначе пиктограмите са точно в целта, според мен. Още една с микрофон и всичко е готово, мога да се пробвам и аз, но ти ще се оправиш по-добре според мен. Аз съм твърдо за пиктограмите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Тия дни като се добера до вкъщи в нормален час за повече време (и след петъчната Берковица), обещавам да ги пипна и да направя и микрофон - и да не станат лого на форума, все е добре човек да има такива неща под ръка, никога не се знае за какво ще потрябват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Даааам. Пиктограмите, пиктограмите. Супер са си Само още малко стилизирането да се пипне и ше е 6+ Ама после трябва да се помисли за хедъра... Как ще се вържат... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Логотата и там всички картинки са супер На VOSTOK много ми допаднаха веселите картинки давайте момчета Иначе поне може да направитре 1 директория със всички такива логота, които да стават за фанелки, и можем да си избараме фанелки разни Супер сте, давайте във същия дух Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 Аз онова на ВОСТОК с шапката мисля да си го сложа на колата, много ме кефи. И за тениски може да се помисли - има добри идеи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Юли 12, 2005 Share Отговорено Юли 12, 2005 One happy face, coming up! това кърти китарата в гъзъ!!!хахаха!аре да видим колко китаристи има и къде са им китарите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts