YtseJam Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 Първомай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 :think: аз лютеница не ям,а от козе съм чувал,че се затъпява Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 :think: аз лютеница не ям,а от козе съм чувал,че се затъпява не го знам т'ва, сигурно много козе съм пил/ял... @Итсе - точно! Не се сещах за името ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 С благодарности към www.horceto.com за прекрасната картинка... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 Сега разбирам, че още един модератор не чете какво става в тоя форум. На другия няма да му казвам името. Та, малко информация... Конкурса за логото е спечелен от VOSTOK и в момента се прави сайт по него. А в петък ако се мерне на сбирката на форума съм му обещал и награда Но! Винаги можете да предложите банери, снимки за фланелки а защо не и нови лога. Така, че който иска и го влече - нека да твори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 Ще гледам да съм там, поне за бира-две, да се позапознаем . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 ops извинявам се ,ще пробвам някъде другаде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Октомври 27, 2005 Share Отговорено Октомври 27, 2005 да,сложете някоя овца или кокошка тц... по-добре за фон на картинката да влезе етикета на лютеницата "с хорцето"... ще ме скъсате от смех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts