BLACKOUT Публикувано Януари 9, 2008 Публикувано Януари 9, 2008 Привет,интересува ме от каде да си дръпна в нета хроматичен тунер за китара и дали изобщо ги има в нета.Ако ли не посъветваите какъв и от каде да си взема.Благодаря предварително Цитирай
Fenix Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Напиши просто в Гугъла ТУНЕР и излизат. Всички, които са със сигнал са хроматични. Или поне аз не съм виждал такъв не хорамтичен. Под тези "без сигнал" имам предвид тези, които просто ти дрънват нотата и ти се настройваш по слух. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 AP Tuner 3.06, това мисля че е последната версия - най-добрия дунер който съм виждал някога и е безплатен - регистрацията е само по желание, иначе можеш да си го evaluate-ваш неограничено време. Цитирай
BLACKOUT Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 благодаря,щот не съм мн вещ в китарното дело.Аз съм от плд и искам да си взема някакъв до 40 лв какво ще препоръчате Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Stagg са съвсем прилични тунери, на които можеш да настройваш честотата на Ла (макар че едва ли ще ползваш нещо различно от 440 Hz), да сменяш изцяло основния тон (Кеy), имат си и микрофонче за настройване на акустични инструменти; вход и изход, ако искаш да го направиш част от веригата китара -> кубе и така... Последно ги гледах по 35 лв. Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 (Редактирано) стаг в пловдив миналата година от динакорд си взех за 25лв хроматичен, който променя честотата и тона, сега нз как са, недостатък му е нечуствителния микрофон ето модела един приятел купи преди месец корг, такъв за 35 май беше от магазина във филхармонията - микрофона хваща в цялата стая струна на електрическа китара когато е тихо Редактирано Януари 10, 2008 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts