Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

^ Митническата част не е интересна.

По-интересно е как ще накараш продавачите да изпратят стока за България, при положение, че те категорично отказват.

С други думи, до митницата въобще няма да се стигне.

Отговорено
И аз съм за втората!Само да отбележа обаче,че Джаксъните с флойд са в РФ 519 лв...вчера разглеждах... :)

Говориш за Джаксън Динки, нали?

Да, знам, че от тях има евтини с Флойд. Но не ми трябва такова.

Темата е за РР, а китари от тази серия с флойд под 900-1000 лева няма.

Да не говорим, че са с прословутите гнусни триъгълни инлеи, които ненавиждам от дъното на душата си.

Отговорено

че някой алтернативен начин немогат ли да измислят DHL най млкото.. ма щъ закърпят сигурно едно 40 евро за доставка

крайния вариант е да се звържеш с някои Форумист от Дойчланд Flisk мисля че беше там и Феникс-а и той може да ти я пзаруват лично и да ти я пратят като нормална пратка до БГ..да я порзглобят малко ако трябва :):)

Аве ташака настрани от Спейн до София са 10 лв на чанта :) с БГ Автобусни превози. може д апробваш някак си

Отговорено

jFog, братко, сложна е работата с чантите и превозите... Първо трябва да се дебне х'афтобус, който пътува само през ЕС държави, демек да не минава през сърбия, че там на митническата проверка, току виж го отракат с някой друг лефф, после трябва да се избере надеждна фирма и накрая е добре все пак да е с човек, че иначе е малко тегаво... Да не говорим, че всичките тия неща оскъпяват нещата допълнително, а за който е забравил горерът иска да мине Тънко!

Иначе работата с човек на място е най-надеждна, да, щото така ако има някви мизерии, дефекти, ала-бала можеш да я върнеш и да искаш да ти я сменят... :)

Поздрави,

Влад

Отговорено

Ще го мислим това с човек в чужбина.

Но, доколкото разбрах, доставката на китара ще е Много Скъпа.

Хммм, в Томан цените за доставка май не бяха твърде страшни, ама знае ли човек - те сигурно ползват отстъпки, защото пращат пакети като обезумели и иамт договор с Доче Вурст Краут Пост.

Отговорено (Редактирано)

Динкитата вече дори са по евтини,говорех за ето тези специално 2900014528_md.gif , 2900013503_md.gif Ама да,без флойд са..иначе за без флойд и с тази форма роудс мисля че не много повече от 520тина лева.Обаче все пак да си призная и аз се заинтругувах от евтинията на тези Rocktile ще има пиша и аз един майл ..токувиш ако станеме повече решат да пуснат шипинг до БГ :lol:

Редактирано от ukeil
Отговорено

Мне точно, King V формата от JS сериите вече не се произвежда с флойд. Преди много време, помня че в РФ имаше останали бройки от JS35 серията. Бяха с точки и флойд, ама доколкото помня по 600-700 кинта поне. А и сега вече Jackson не ги произвеждат => шансът да има още останали бройки в РФ е доста малък.

Отговорено

Ами аз това дето съм го постнал е без флойд..а за с флойд казах,че не знам...ок като и да е поне вече ще знам :lol:

Отговорено

в РФ има едни V образни за 500 без флоид , гледах и едни с коледно намаление бяха 450 но модела не ми е ясен.Прати аз един и меил на тези с уговорката да пратят до България , още не съм получил отоговор.

Отговорено

^ Фен, още в предните постове обясних, че съм писал на гнусните шваби и, че не искат да пращат за България.

Обяснил съм също и че не обичат да се пазарят и няма да направят отстъпка за никого - просто пращат само за страните, които са обявили в листинга си.

Но гледам, че ти си падаш по повторенията...

Пускаш двойни теми за тези китари, пишеш на продавачите въпроси, които беше обяснено, че вече са задавани...

Имай предвид, че в този случай повторението не е майка на знанието и, ако още един тийнейджър им пише със същия вече многократно задаван въпрос, съм сигурен, че ще сложат официално съобщение в следващите си листинги, че не продават за България.

С червени букви.

Отговорено

^ По-скоро ще се подразнят.

Това са шваби, не забравяй.

Вероятно рационално са заключили, че твоето питане съм го писал пак аз от друг акаунт и си викат: "Тоя олигофрен не разбра ли, че не пращаме до БГ?"

Но съм съгласенс теб, че ще бъде супер, ако греша.

Rock on! ;)