Da_Fuse Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Не се съмнявам, че има достас по-знаещи от мен, но просто се опитвам да помогна. Първо искам да попитам Gorup_Home - какви са ти мониторите? Второ как мислиш да ползваш идин и същи миксер за усилвател за слушалки и за егулиране на нивото на мониторите си, и за преамп на кондензаторния си микрофон? И трето (не на последно място) ИМА микрофонен предусилватели, които да са по-добри от предусилвателите и на двата миксера: http://www.thomann.de/gb/studio_projects_vtb1.htm http://www.thomann.de/gb/presonus_tubepre_...renvorstufe.htm И това са само примери... Честита коледа и весела нова година на всички! Цитирай
synchu Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 (Редактирано) Но не помагаш, а внасяш объркване. И продължаваш да говориш наизуст бе човек Айде нямаш ги нещата т'ва ясно, не ги разбираш - също, ама поне вземи прочети Това просто, което говориш за миксерите е наймалко смешно и се излагаш да не го квалифицирам като нещо друго Има как да ги включиш едновременно и монитори, че и слушалки, че и кондензаторния микрофон да включиш в пулта, че и други много неща ... И не тези предусилватели специално не са по-добри от тези на Саундкрафта или поне не са забележително по-добри. Сори. Редактирано Декември 27, 2007 от synchu Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 +1 Айде нормално е да не знае всичко човек, ама поне преди да говориш провери нещата, има предостатъчно информация в интернет. Цитирай
Da_Fuse Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 Наистина много се извинявам не бях погледнал че имат separate output и двата. Просто повече трябва да се вглеждам... Цитирай
group_home Отговорено Януари 7, 2008 Автор Отговорено Януари 7, 2008 Здравейте и За Много Години на Всички !!! Желая от всичко най-хубаво по много на всички през новата година и най-вече МНОГООО Музика !!! Доста мислих и накрая купих Soundcraft Compact 4 Пък и миксера е аналогов, което значи че няма конвертори вътре и не би трябвало да влияе на звука....но тепърва ще го тествам Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Това, че е аналогов изобщо не значи, че не влияе на звука, но това само междудругото го казвам, а не конкретно за пултчето. Сподели мнение като го пробваш и честито! Цитирай
bmo Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Здравейте и За Много Години на Всички !!! Желая от всичко най-хубаво по много на всички през новата година и най-вече МНОГООО Музика !!! Доста мислих и накрая купих Soundcraft Compact 4 Пък и миксера е аналогов, което значи че няма конвертори вътре и не би трябвало да влияе на звука....но тепърва ще го тествам от къде го напазарува? Цитирай
group_home Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 от къде го напазарува? http://www.audio-factor.com/ Цитирай
duby Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Здравейте. Аз не разбирам много и не знам дали е удачно да задам моя въпрос тука. Та въпроса ми е: На този мексер: Alesis - Multimix 6fx, след като е аудио интерфейс, това да не би да означава, че е като звукова карта с 6 входа и 1 стерео изход? Всмисал, след като го включа в компютъра с USB порта, ще имам ли 6 отделни канали на компютъра - дали ако включа няколко инструмента, ще мога ли да ги манипулирам на компютъра с VST ефекти примерно поотделно всеки един от тях в реално време??? Ако това не е така за този миксер има ли някакъв. който да отговаря на моите прищявки или трябва да си купя и такава звукова карта? Благодаря Цитирай
Recommended Posts