tupoto kopele Отговорено Декември 21, 2007 Автор Отговорено Декември 21, 2007 Държа да отбележа..."Хиксоване" :hysterical:
Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Е още малко и "таксуване"... Райда може да му е вляво от хай-хета
zazo Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Ииииииииииизродиииииииииииии :hysterical:
soulfly Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Пецко рулираааа Респект, колкото повече такива уроци, толкова повече.... P:S:Мноо ме кефат пичовете дето почнаха да разсуждават без да си дават сметка за гаврата..
GroOveR Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 (Редактирано) Е бати тъпнята тоя свири като вожда Черния Чайник ве само от лакти Ти луд ли си...това е за начинаещи както каза колегата beatle На Уекъл уроците нищо не струват...т'ва рудименти...т'ва лакти...т'ва хиксОване...яки бийтове...къде ще видиш нещо по пълноценно И все пак...нека да е весело,така малко качамак преди празниците не е излишен.Мир на цялата гилдия Редактирано Декември 21, 2007 от ^Drum_Master^
drumvarna Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 БОЖЕЕЕЕ!!! Май никой не е схванал шегата в цялата работа!! Аз в интерес на истината останах очарован как Пецко свири на барабани , незнаех че е барал някога свещенния инструмент , мислех че само китара бичи!!! Надявам се да не съм сгрешил в преценката си че е шегаджийски клип!! за неразбралите (Боги не се сърди) пича не е дръмър и просто се лигави , а за другите коментари нямам думи!!
Jorkata Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Хахахахах абе народе, вие виждали ли сте как свири соло през двата си крака бе???? нещо към Суинга да сте ходили???еххееххехех:)
beatle Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 A като стане време за райда, какво правиш? Кръстосваш ръцете може би? Обръщам ръцете,дясна на райда лява на барабанчето,но не съм барабанист,баса ме кефи повече вече,свиря само за удоволствие на барабаните.
pekotzvetkov Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Е-Бати палячото! Човек влиза да научи нещо тоя се прави на Ринго Стар. Да те е.. у звездата!
GroOveR Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 БОЖЕЕЕЕ!!!Май никой не е схванал шегата в цялата работа!! Аз в интерес на истината останах очарован как Пецко свири на барабани , незнаех че е барал някога свещенния инструмент , мислех че само китара бичи!!! Надявам се да не съм сгрешил в преценката си че е шегаджийски клип!! за неразбралите (Боги не се сърди) пича не е дръмър и просто се лигави , а за другите коментари нямам думи!! Хахахаааа еее ми така кажете бе...всички взеха да си пускат зъбките,че и аз по енерция като овца след стадото Да чакаме клипче с китарата значи
imperor Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Както винаги, Тъпото Копеле остави язовира без риба!!!
metalhammer Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 Пецко - ПРЕЗИДЕНТ - ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!
Jorkata Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 (Редактирано) Хахахаааа еее ми така кажете бе...всички взеха да си пускат зъбките,че и аз по енерция като овца след стадото Да чакаме клипче с китарата значи Ами струва си да се види да ти кажа Редактирано Декември 22, 2007 от Jorkata
Recommended Posts