merkata Публикувано Декември 17, 2007 Публикувано Декември 17, 2007 Видя ми се интересен сайт, а не видях да е пост-ван тук, така че ето: http://www.exoticguitars.com/instruments.html Има някои интересни на вид китари, не знам доколко са качествени като музикален инструмент. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 доста интересни модели, но сас за любители на такива форми , ще струват над 1500 евро само зара ди формата , а доколкото звука една китара с нормална форма и такива адаптери и от същото дърво ще ти струва може би 800-900 лева Цитирай
Dikata Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 цените им ще са мноооого над 1500 евро.лично за мен това са пьлни безвкусици.да не говорим,че сериозен музикант няма да излезе да свири с такова нещо..... мое мнение е,де.иначе някои си е поиграл доста,ама.... тия хави не им е мястото по китарите.хората от столетия почти нищо не променят по цигулките и тем подобни!то хавата е да се изработи и звучи супер,а не да се кичосва. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 абсолютно ! Но птк да не си кривим душата много са красиви ,но както казах не до толкова за свирене отколкото за гледане -манящина .За мен това е за хора които имат пари за харчене , газария Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 Моето мнение е , че не са никак красиви, даже напротив. Освен това да не говорим, че не стават за друго, освен да ги закачиш на стента в ресторанта си, като декорация. Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 wtf? (имотиконка на повръщащо човече) Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 (Редактирано) Eden 6 string electric solid body 41" x 15" x 2 1/2" 24 1/2" scale Neck Black cherry Fretboard Rosewood inlaid with insects of colored pearl Position markers of moonstones Nut Brass Eve's body Polychromed rock maple, eyes of blue pearl, zircon, ebony Serpent's body Figured maple dyed green, eyes of rubies Electronics High out put single coil pickup tone/volume controls Bridge Individual saddles in gold Head Tuners of gold with leaves of figured maple Мдааам - златни ключове, рубинени очи на змията, перли за очите на Ева, абанос, не знам си кво си... Това нещо сигурно струва...не знам, 30 000 долара?!? А и отпред ти викат "Най-добре звучащите китари" не знам си кво си, пък после тялото одялкано до непознаваемост, адаптера някъв си там... На всичкото отгоре и: "The price of each instrument includes a custom built freight case, shipping and insurance. Your name will be engraved on the instrument, and a donation in your name will be given to an International Forestry Conservation Fund, to ensure the beautiful woods of ExoticGuitars survive for another generation. Instruments of your own imagination may also be commissioned." Тук вече си говорим за кич от най-висока класа - китари, които са като ония златните яйца със скъпоценните камъни на панаира за милионери... Сега като гледам и какви материали са използвани на другите китари...30 000 долара са им малко... А и - 3/4" neck, барабар с fingerboard-a!? WTF!? Редактирано Декември 18, 2007 от SomeoneElse Цитирай
shadow Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 Доста се мъчих да открия някоя кято да ми хареса... Пък колкото и да струват са си грозни. Цитирай
Slav Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 Да не говорим пък колко ли ще са удобни Има някои, дето ти хващат окото, но си предпочитам стандартните форми Цитирай
Azwraith Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Тия дето ги праят нямат вкус Цитирай
emancipaciq Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Бляк много са гадни :) :wacko: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 (Редактирано) Гроздето е особено кисело... Редактирано Декември 20, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts