BlueZone Публикувано Декември 15, 2007 Share Публикувано Декември 15, 2007 Little Wing Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Декември 15, 2007 Share Отговорено Декември 15, 2007 Много радва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 15, 2007 Share Отговорено Декември 15, 2007 Мда, явно няма да правя кавъри. То след такива изпълнения и МР3-ката на Джими ми звучи зле... Рестекпа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Декември 15, 2007 Автор Share Отговорено Декември 15, 2007 Благодарско Чудех се дали да не слагам още някви инструменти, ама така сухичко по-добре ми звучи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Декември 15, 2007 Share Отговорено Декември 15, 2007 Както вече ти писах, много е гот кавърът. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Декември 15, 2007 Share Отговорено Декември 15, 2007 Мисля да отбележа , че наистина много радва !!!! Прекрасен звук на китарата и добро изпълнение на вокала :hysterical: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Декември 16, 2007 Share Отговорено Декември 16, 2007 Любимо парче с яко изпълнение! Много добро, браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Декември 16, 2007 Автор Share Отговорено Декември 16, 2007 Деляне, благодаря за отзивите Винаги съм считал мненията ти за меродавни и тежащи си на мястото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Декември 17, 2007 Share Отговорено Декември 17, 2007 Бааааа, тоя Боби какъв глас извади. Браво бе - кефиш на макс. Станало е много готино! Иска ми се да те чуя на живо с банда обаче...мисля, че ще е още по-яко! Поздрави, Петър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Декември 17, 2007 Автор Share Отговорено Декември 17, 2007 Пешо, радвам се, че ти допада За съжаление все повече ми се убива всякакво желание да свиря на живо с разни групи...просто толкова неуредици, простотии и нерви за жълти стотинки...направо не си струва. Предпочитам да си действам като студиен музикант и тон-техник (каквото и правя всъщност) - това поне ме кефи и знам със сигурност какво ще излезе накрая Живото свирене остава само ако нещо ше се джеми някъде...иначе да ходя по репетиции, да вадя кавъри...бляк...до гуша ми е дошло вече. П.П. Айде връщай се да вземем да посвирим, попийнем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 18, 2007 Share Отговорено Декември 18, 2007 Много приятно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Декември 19, 2007 Share Отговорено Декември 19, 2007 Много готина версия А саунда на ритъм-китарата особено е потресаващо як. Каква е китарата и как е записана? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Декември 19, 2007 Автор Share Отговорено Декември 19, 2007 Акустичната китара е Ibanez AEL 2012, със струни D'addario 0.10, записана през Marshall Valvestate 8080, А електрическата е Ibanez RG 7420, пак с D'addario 0.10, записана през същия усилвател. Marshall-а е озвучен с AKG D880MS и едновременно с него и през Line Out, като двата сигнала влизат в миксера и са с леко отворени панорами. След записа почти не са обработвани - има лека компресия с бавна атака и кът под 100 Hz. Само електрическата е вдигната малко на 3kHz. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Декември 21, 2007 Share Отговорено Декември 21, 2007 (Редактирано) Страшен дух си вкарал в бруталната класика! Крайно чаровна интерпретация и наистина много емоционална Редактирано Декември 21, 2007 от J D Fortune Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Декември 21, 2007 Share Отговорено Декември 21, 2007 много яко!!!еваларка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts