Jump to content
Българският форум за музиканти

И аз да се разпиша


Recommended Posts

Много зависи от каква гледна точка се коментира това "парче", според мен. Ако е било правено с идеята да е Парче, нещо не усещам никаква структура и форма... Редуват се идеи, които не са свързани. Затова и предполагам, че е по-скоро демо на възможностите ти. В такъв случй - имаш интересни идеи, всяка от които би могъл да използваш за да направиш завършени парчета.

 

Само по себе си това ми напомня на демо на синт или нещо такова :curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми вече имаш нахвърляни идеи, които на мен поне ми звучат много добре и остава да ги развиеш и превърнеш в цели и завършени парчета. Това на мен винаги ми е била най-трудната задача, а педполагам и не само на мен... :curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яки идеи. Доста приличат на Алан Парсън. Но ми се струват все пак своеобразни. Особено последната е много яка. Доста добре е, и като саунд, и като аранжимент, и като музика. Направо си става за готово парче. :headbang::curse::angry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А пък на мен това си ми звучи като едно цяло - композиция от две части (или композиция с дълго интро) и много ми харесва. Съвсем малко края само трябва да се довърши - може би фейда трябва да е по-дълъг и по-плавен. Същото важи и за акордите на пада в първата част - атаките им са добри но рилийза е много бърз и въпреки,че започват убедително, всеки акорд свършва леко неубедително. Пианото може да понесе много повече ривърб особено във втората част. На мен пък ми прилича на саундтрака на K-PAX и малко на Джо Завинул с тоя лийд във втората част. Алън Парсън не съм го слушал и не мога да кажа ама сега ме заинтригува.

Браво колега, парчето ти е едно от наистина хубавите неща в тоя форум и си заслужава да си го запазя особено ако го пипнеш още малко..

:headbang::curse::angry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готино!Първата част наистина звучеше като филмов саундтрак,а пък втората малко ми мязаше на Жан-Мишел Жар,но без неговия гаргантюански,обемен звук.

 

 

Владо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.