Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Много зависи от каква гледна точка се коментира това "парче", според мен. Ако е било правено с идеята да е Парче, нещо не усещам никаква структура и форма... Редуват се идеи, които не са свързани. Затова и предполагам, че е по-скоро демо на възможностите ти. В такъв случй - имаш интересни идеи, всяка от които би могъл да използваш за да направиш завършени парчета.

Само по себе си това ми напомня на демо на синт или нещо такова :curse:

Отговорено

Спор няма,че липсва структура.Ама така го нахвърлях.Качих го щото никога не бях записвал мои си неща.. :curse:

Отговорено

Ми вече имаш нахвърляни идеи, които на мен поне ми звучат много добре и остава да ги развиеш и превърнеш в цели и завършени парчета. Това на мен винаги ми е била най-трудната задача, а педполагам и не само на мен... :curse:

Отговорено

Много яки идеи. Доста приличат на Алан Парсън. Но ми се струват все пак своеобразни. Особено последната е много яка. Доста добре е, и като саунд, и като аранжимент, и като музика. Направо си става за готово парче. :headbang::curse::angry:

Отговорено

А пък на мен това си ми звучи като едно цяло - композиция от две части (или композиция с дълго интро) и много ми харесва. Съвсем малко края само трябва да се довърши - може би фейда трябва да е по-дълъг и по-плавен. Същото важи и за акордите на пада в първата част - атаките им са добри но рилийза е много бърз и въпреки,че започват убедително, всеки акорд свършва леко неубедително. Пианото може да понесе много повече ривърб особено във втората част. На мен пък ми прилича на саундтрака на K-PAX и малко на Джо Завинул с тоя лийд във втората част. Алън Парсън не съм го слушал и не мога да кажа ама сега ме заинтригува.

Браво колега, парчето ти е едно от наистина хубавите неща в тоя форум и си заслужава да си го запазя особено ако го пипнеш още малко..

:headbang::curse::angry:

Отговорено

Благодаря за мненията ви!Ще помисля по въпроса за пад-а и пианото,но все още доста неща по Cubase не с ами ясни. :violin:

Отговорено

Готино!Първата част наистина звучеше като филмов саундтрак,а пък втората малко ми мязаше на Жан-Мишел Жар,но без неговия гаргантюански,обемен звук.

Владо