musicman Публикувано Декември 12, 2007 Публикувано Декември 12, 2007 Реших да преместя радиото да се хоства тук. Така ще се освободим от досадната реклама. Но ще ми трябва малко време да оправя нещата. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Това е супер . Колкото по-малко неща има по външни хостове , толкова по-добре Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Какъв е адреса на радиото? http://www.live365.com/stations/raffomusic - този не ми тръгна... Ако го знам, ще го слушам с удоволствие! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 Колегиума, от сигурен източник знам, че скоро ще се обработи материала за новото радио, ще се направи програмна схема, ще се осигури постоянно функциониращ твърд диск и стрийминг програма, която да ъплоудва музиката ни Всичко това изисква технологично време. Като се има в предвид, че съществуват идеи за пробни радиопредавания, и че идват Коледните и Новогодишните празници, ясно е че нужното време се удължава.Затова ви моля за малко търпение - скоро ще се чуете по радио Музикант.ОРГ! Но междувременно нищо не ви пречи да създавате нови материали за радиото А ако след време се наложи да ви купуваме авторски права - - това ще е комплимент за Сдружение " Музикант.ОРГ'! Поздрави от Ачо (Бейбифейса) и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!! Цитирай
moony_bg Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 Какво стана с преместването на радиото??И на мен този горния линк не ми работи.Дайте работещ линк плс. Цитирай
Recommended Posts