RockoBG Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Ще го оставим за 05.01 - празници , изтрезняване... пък и повече може да се включат дотогава. Еееее, густо, че окъснявам Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Ей ме на Краднах малко миди (бас-та) от едно Гитар про. Тупанките са груув агент. и ни мъ бийте толкова си мога Аре хаирлия да е новата 2008. Пуснах го и в гмейла Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Ето ме и мен.Изпълнението е на групата ми(аз съм китаджията) в един рок клуб в Шумен на връх Нова Година.Изсвирено е зле, но участвам на олимпийския принцип в чест на Джими!(пък в крайна сметка нова година беше.....хапка, пийка....пийка...) http://www.youtube.com/watch?v=Jhwl8l4-Tqk Цитирай
TONY Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 http://media.putfile.com/Purple-haze-12 ако съм направил всичко както трябва , ще чуете и моят вариант. май първо трябва да изчакате да зареди и тогава да преслушате, защото с прекъсванията е гадно. с liquid_death - имаме еднакъв избор кой пее - прилича на Иван Гатев или греша? Цитирай
Stringer Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 с liquid_death - имаме еднакъв избор кой пее - прилича на Иван Гатев или греша? Браво Тони разпозна ме С liquid_death сме стари приятели от Шумен ,училище ,първи групи и т.н. Не бяхме свирили от три години с тази формация беше по-скоро емоционална вечер ,но после разбрах ,че видеото е за форума. И така ... браво на всички въпреки че ми липсва Spanish Castle Magic и Fire ,но избора на китарист е много точен ,просто от Хендрикс е започнало всичко. Но мога да дам предложение за следващия китарист на почит... Джими Пейдж Цитирай
TONY Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 bony, indy, heartman, liquid death , ако желаете ми изпратете имена на ЛС. ( на останалите ги знам) утре, по някое време ще спретна гласуването. ПС -за Джими Пейдж непременно ще има, но имам нещо друго в предвид за следващия контест. Цитирай
bony Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 между другото и аз съм от Шумен но така и още не съм отишъл да го видя тоя клуб за кво става на въпрос ,може би сгодините главата ми се е надула от метъл, рок ,всякви джангъри исега търся спокойствие а относно следващия мисля че SRV е най добре Цитирай
TONY Отговорено Януари 4, 2008 Автор Отговорено Януари 4, 2008 (Редактирано) Оставете го на мен! Знам какво и защо правя. Всеки си има персонален любимец и няма да угодя на на всички и то на момента. SRV контеста е съвсем близо, преди него е Ренди Роудс - по 2 причини - първо хронологично, второ - стилово. Значи имахме метъл ( и то доста твърд), сега психиделик рок-блус, значи добре ще следващият да е стандартен хеви трибют на Ренди, и след това идва Стиви - тексаски блус! Да има разнообразие. Даже си мисля, че е добре да направим един фънк контест - без конкретен изпълнител , а стилово - причина пак за стилово разнообразие. Другият вариант е фънк контеста да е след като минат съответните за Ренди и Стиви. Редактирано Януари 4, 2008 от TONY Цитирай
None Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 някой може ли да ми каже откаде мога да сваля amplitube версията jimi hendrix че нещо не мога я намеря, мерси предварително. п.с. знам че не е тука мястото, ама гледам че харесвате бате jimi и за това реших да пшопитам тук Цитирай
TONY Отговорено Януари 4, 2008 Автор Отговорено Януари 4, 2008 на Гмейла, който съм посочил в темата изпратих и вариант с Скуаяр Сеймърайзд. Там свиренето ми е по добро от вчерашното, но пък може да направите разлика между фендер и скуаяр , дори със сеймъри. Китарджиаята, ампа (и корекциите му) са едни и същи, така че теста е абсолютно валиден. На всичко отгоре се свири едно и също нещо , с един и същ бекинг. Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Това в putfile.com не се отваря изобщо, да не би да си го махнал вече...щеше да е весело да се чуе. Цитирай
Recommended Posts