Ground Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 Аз съм съвсем начинаещ и тези три части ме лекуват доста успешно. Сякаш открих една грешка: Бейсик левъл/стр.5/ "playng the 5th fret on the G string produces a m7 (a D) Това в скобите не трябва ли да е С(до) или при мен е проблема? Цитирай
Tozi Отговорено Декември 23, 2011 Отговорено Декември 23, 2011 Правилно си забелязал, освен ако автора или редактора не са имали превид ( в което се съмнявам) m7 of D. Цитирай
Ground Отговорено Март 8, 2012 Отговорено Март 8, 2012 Да, май са ги махнали Мога да ти ги пратя на мейл. Ако искаш прати ми го на ЛС. Цитирай
include4eto Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 Ще ми се да ти пратя и аз лично, ама май още не мога.. Ако можеш да ги качиш някъде, ще бъде супер и някой път ще те черпя Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 20, 2012 Автор Отговорено Март 20, 2012 Намерих файловете, качих ги на мой акаунт в Орбител; връзките са обновени и оттук нататък не би трябвало да се развързват и да спъват някого. Цитирай
Subo Отговорено Април 29, 2012 Отговорено Април 29, 2012 За много полезно в един от сайтовете от ресурсите намирам това http://www.musictheory.net/exercises Цитирай
dragon_fire Отговорено Декември 17, 2015 Отговорено Декември 17, 2015 Колеги, някой да има файловете от първите 3 линка? Цитирай
ikonomec Отговорено Февруари 3, 2016 Отговорено Февруари 3, 2016 Здравейте, на мен също ми стана интересно и искам да ги разгледам. Може ли да помоля за актуализация на връзките? Благодаря предварително! Цитирай
storm_chaser Отговорено Февруари 11, 2017 Отговорено Февруари 11, 2017 Извинявам се, но бих искал да посоча, че линковете наистина не работят. Цитирай
lemmesmash Отговорено Юни 26, 2017 Отговорено Юни 26, 2017 Все още не работят. Дали не е възможно някой колега който ги има да ги качи тук във форума ? Цитирай
gre6nik Отговорено Юни 4, 2020 Отговорено Юни 4, 2020 Здравейте, Не само тези от първа страница не работят, и други които опитах също не се отварят. Цитирай
Recommended Posts