Jump to content
Българският форум за музиканти

Star

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Star

  • Рожден ден 02/05/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    китара/low d whistle

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Varna

Contact Methods

  • Yahoo
    konstantin_mihov@yahoo.com

Star's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Star

    Hello my name is...

    Защо записваш да учиш музика която не харесваш?Пей само това, което най-много ти харесва и същевременно ти се отдава.Току виж се оказало, че може да си певица и без да учиш джаз пеене.
  2. Star

    Текстовете

    Повечето текстове които пиша са english и по рядко на български.Много е важно текста веднага да се напасне с мелодия според мене затова аз като си пиша тесктовете винаги си ги пея в същото време и ако не пасва задължително се сменя текста
  3. Star

    Любими певци

    Фреди Меркюри, Бриан Адамс и Sharon den Adel Chris Daughtry са мойте фаворити.
  4. Накой пробвал ли е тези http://www.elixirstrings.com/products/product_acoustic.html да каже струват ли си парите?
  5. Само това да се чува значи все пак със много бачкане може да се пробие, важното е да не дигаш пъцете ледно и да кажеш след една година аз повече не мога.
  6. Линковете не се отварят при мене.
  7. Има една нова тенденция която забелязвам напоследък, групите/музикантите да се промотират в youtube и други такива сайтове, и след като решат, че има достатъчно голям интерес и самите хорица които ги гледат почнат да питат откъде може да си закупим ваша музика, чак тогава да се стига до направа на албум и неговата продажба.Направата на музика с цел само да се продава, според мене убива нейната красота.
  8. Има чудесни мелодии.http://www.thesession.org/tunes
  9. Star

    Привет!

    Здравейте, казвам се Косьо от Варна съм, прекрасно форумче е това и супер полезна информация намирам.Тепърва ще се уча да свиря на китара и low d whistle, благодарен съм за всичко това, което сте събрали виждам, че бая зор е паднало обаче форума е як на 100% пускам search и веднага намирах информацията която ми е нужна.От лапе ми е терсене да свиря на някакъв инстрмент много съм мрънкал на родителите обаче какво става няма пари, ама то е трудно, ама баща ти е не музикнт и после живота ме грабна и забравих.Сега на дърти години(30) така ме е фанал зора да се науча че са шъ побъркам!А пък нищо не знам ей нотите ги гледам като паднал от марс къв минор кви пет лева?Но се надявам с много труд и добър учител(Васко) след 2-3години да мога да дрънкам без да ме е срам.Четох доста за китарите и впечатлението ми беше, че ако искам качество трябва да се оръся стабилно.Затова и си поръчах ей тая красавица, доста я хвалят, а и на звук ми допада.Ръце имам дълги така, че няма проблем http://www.americanmusical.com/Item--i-TAK-EG523C12-LIST Солено доста, и ще карам бая време само на боб, ама няма как. Покрай самата китара сигурно ще трябва да купувам и други работи, някой ако има идеи да дава Калъфа без него не може, кабели, струни бла бла:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.